У народі кажуть, що "сльози – не зброя жінки, її зброя – це щира посмішка". І справді, усмішка дарує людині відчуття власної краси та впевненості, а усміхнена жінка в очах чоловіка виглядає привабливою. Українській співачці Navka доведеться витратити трохи часу та коштів, щоб повернути свою колишню красу, адже з нею трапився нещасний випадок.

Так стало відомо, що українська співачка NAVKA (Марина Тимофійчук) серйозно травмувалася на зйомках мюзиклу "Меч єдиності", продюсером якого вона є.

Однак у розпал одеських зйомок артистці стало погано, вона знепритомніла і впала на камінь. Внаслідок нещасного випадку їй порвало губу і вибило три передні зуби.

Про нещастя співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram . За її словами, все сталося через перевтому.

"Я знала, що знімати фільм - це не кліп знімати. У чужому місті, будучи єдиним продюсером... Ми завжди ділили із Січем цю відповідальність, але він зараз не може ніяк залишити позиції і своїх хлопців. Я знала, що це буде дуже важко! Але боротьбі на культурно-інформаційному фронті ми маємо віддавати себе так само, як і наші воїни на реальному фронті. І я віддаюся", - зазначила співачка.

NAVKA також показала кадри після падіння, зняті в лікарні, на яких вона з вибитими зубами та зашитою губою.

"Через годину ридання, повних долонь крові, і повного рота зубів, які плавали серед крові, - ніхто так і не виконав моє прохання і не розбудив мене, а я так сподівалася, що це тільки сон. Але цей жах виявився реальністю..." , - Згадує Навка.

Вона розповіла, що її відвезли до лікарні, де спершу неакуратно зашили губу – у рані залишились уламки її зубів. Така недбалість чергових лікарів обурила Навку до глибини душі.

На щастя, повторна процедура в іншій клініці виправила цю помилку, і зараз Марина йде на виправлення, а рану на губі навіть вдається замаскувати косметикою.

Нагадаємо, що NAVKA набула популярності завдяки авторському проекту "Україна в піснях", в рамках якого вона переспівує народні пісні, та треком "Татанці".

Чоловік артистки воював з перших днів АТО та вдруге пішов на фронт на початку повномасштабного вторгнення. Сама NAVKA пройшла навчання дівчат-пілотів ударних та розвідувальних дронів. Артистка таким чином вирішила опанувати професію, яка може знадобитися на війні.

Читайте також:

Смуткує вся Україна: у віці 75 років не стало легендарної актриси та співачки Ніни Матвієнко

Навіть довелося тікати зі сцени: у путінської співачки Любові Успенської раптово пропав голос. Відео

Його знайшли на козирку під'їзду: у Москві не стало чоловіка та продюсера відомої співачки