Співачка Таїсія Повалій, яка родом із села Шамраївка під Києвом, із перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну перекинулася на бік Кремля. І ось уже більше року вона активно вихваляє російського диктатора та розважає росіян на заходах, присвячених окупації українських територій. Днями став відомим ще один цікавий факт.

Так, блогер Богдан Беспалов у своєму Telegram-каналі заявив, що опальна співачка Таїсія Повалій 24 серпня, у День незалежності України, набула російського громадянства. Також Беспалов поділився емоціями на YouTube.

За словами Беспалова, на одному з державних сайтів РФ, в якому є відкритий реєстр публічної інформації, можна знайти цікаві факти про громадянство співачки.

Блогер стверджує, що Таїсія Повалій запатентувала індивідуальне підприємство, що дозволило їй здобути громадянство країни-агресора.

"З серпня 2023 року числиться на обліку державних реєстрів новоспечена громадянка Росії українського походження Таїсія повія Повалій. Хто наступний, Каролінка Куек?" – написав Беспалов.

При цьому дата реєстрації набуття громадянства Російської Федерації та дата постанови на облік – це 24 серпня 2023 року. Можна офіційно оголосити, що Таїсія Повалій набула російського громадянства на День Незалежності України", – заявив Беспалов.

Зазначимо, що співачка давно підтримує путінський режим. Так, ще у січні 2022 року Повалій дала інтерв'ю російським ЗМІ, де заявила, що підтримує "визволення України".

"Всі ці 8 років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там вбивають людей... Я чекала настання часу справедливості. Зрештою, він настає... Відчуваю, що Росія зараз мене захищає", - говорила Таїсія.

Читайте також:

Смуткує вся Україна: у віці 75 років не стало легендарної актриси та співачки Ніни Матвієнко

Навіть довелося тікати зі сцени: у путінської співачки Любові Успенської раптово пропав голос. Відео

Його знайшли на козирку під'їзду: у Москві не стало чоловіка та продюсера відомої співачки