Зірка серіалу "Інтерни", відомий російський актор Іван Охлобистін вже багато років в перших рядах підіграє пропаганді Путіна. От тільки про лослідовність в його думках можна лише мріяти. Ще б пак, то він називає українців "небезпечними" для Росії, тому їх нібито треба "зачистити" і перейменувати країну на "Малоросію", то заявляє, що українці стануть "патріотами РФ" через тиждень після окупації. Чергове інтверв'ю Охлобистіна і зовсім змусило декого відкрити рот від здивування.
Так, актор, режисер та письменник Іван Охлобистін у передачі "Життя і доля" з Борисом Корчевніковим на пропагандистському каналі "Росія 1" несподівано для багатьох заступився за колег, які засудили війну
Серед таких і його хрещеник – зірка фільму "9 рота" та серіалу "Самара" Артур Смольянінов. Він неодноразово висловлював підтримку Україні та емігрував із країни-терориста, за що був визнаний "іноагентом" та внесений до списку "терористів та екстремістів" Росфінмоніторингу.

Охлобистін заявив, що Смольянінова та інших проукраїнських артистів вважати ворогами не варто. На думку неадекватного путініста, вони лише "дурні" та "ідіоти".

Зірка "Інтернів", який є відстороненим від служби священиком Російської православної церкви, каже, що відмовлятися від "непатріотичного" хрещеника не збирається, оскільки "за традицією християнства немає відмови від хрещених дітей". Більше того, путініст "милосердно" звинувачує себе в тому, що Смольянінов виступив проти терористичної та вбивчої війни. При цьому слова опозиціонера, який не раз висловлював свою проукраїнську позицію, Охлобистін ставить під сумнів. Мовляв, той ляпнув, не подумавши.

"Я виявився поганим хрещеним батьком, раз таке трапилося. На мені теж лежить частина провини. Але ми всі любимо робити різкі судження, а Артур дуже гордовитий. Ляпнув, не подумавши. Перед цим, мабуть, через свою популярність не пройшов перевірку мідними трубами". Адже людина повільно божеволіє від слави... Навколо неї в'ється багато всякої нісенітниці.Як правило, неталановитої нісенітниці.Але вона ліберально налаштована найчастіше, тому що подібне до подібного тягнеться.Вони солодко співали про його талант, про те, який він великий "В якийсь момент Артур втратив реальність. Зараз він розуміє, що не хотів таких слів. Він дурень. Йому треба публічно відмовитися від своїх слів... На відміну від нього, я не бажаю йому в'язниці", - видав мораліст-путініст. .

Не став засуджувати Охлобистін та інших артистів із антивоєнною позицією. Щоправда, і цього разу не втримався і ненароком образив таких співвітчизників, заявивши, що "без Росії вони ніщо".

"Мене зараз засудять за те, що я виправдовую ворогів... Та які вороги, хлопці, ви їх послухайте, ще більше Батьківщину полюбіть! Там уже така виявлена ​​туга, розуміння, що вони без Росії ніщо, ми всі без Росії ніщо, а вже артисти – тим більше. Вони не вороги нам, вони – ідіоти. Потрібно, щоб із них чорти вийшли, і все налагодиться", – сказав Охлобистін.

Читайте також:

"Там у храм пустили Сатану": Андрій Макаревич випустив нову пісню про Росію

Тоді ще тримали келихи із шампанським: Софія Ротару показала фото зі свого весілля. Чоловіка вона не забуде ніколи

"Скасування" Меладзе: у Росії зриваються концерти артиста. Тепер можна з Вірою Брежнєвою у турне вирушити