Цей союз дивував усіх. Софія Ротару та Анатолій Євдокименко провели разом 34 роки – нечувану справу навіть для радянської естради, не кажучи вже про російську.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко історію кохання почали дуже оригінально. Розповідь про те, що Анатолій захопився дівчиною, побачивши знімок на обкладинці журналу, зовсім не жарт, а правда. 1965 року Софія, будучи 17-річною талановитою співачкою з Буковини, із села Маршинці Чернівецької області, виграла український огляд мистецької самодіяльності і після перемоги Софія Ротару справді знялася для обкладинки журналу "Україна" (№27 за 1965 рік).

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко одружилися 1968 року, а 23 жовтня 2002 року чоловіка артистки не стало.

З того часу щороку вона приходить на Байковий цвинтар у Києві, де похований її коханий.

От і цього року співачка вшанувала пам'ять свого покійного чоловіка, народного артиста України, керівника ансамблю "Червона рута" Анатолія Євдокименка.

Софія Ротару в Instagram-stories опублікувала щемливий кадр, де вона у чорній куртці, кепці та окулярах стоїть поряд із могилою Анатолія Євдокименка.

"21 рік без тебе", - зворушила зверненням до покійного чоловіка співачка.

Зазначимо, що у себе у соцмережах артистка майже не ділиться архівними фото. Ми зібрали рідкісні знімки співачки у молодості.

Читайте також:

Чи не стало відомого народного артиста України. Йому було 67 років

Тоді ще тримали келихи із шампанським: Софія Ротару показала фото зі свого весілля. Чоловіка вона не забуде ніколи

Навіть вона не стрималася: Софія Ротару відреагувала на нову пісню Тіни Кароль

"Скасування" Меладзе: у Росії зриваються концерти артиста. Тепер можна з Вірою Брежнєвою у турне вирушити