До повномасштабного вторгнення російських військ в Україну зіркове подружжя Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе жили та працювали в Росії. От тільки війна все змінила і Брежнєва, як справжня патріотка України, покинула Росію, переїхала до Італії, де почала волонтерити. А нещодавно українська співачка підтвердила чутки про розлучення з Костянтином Меладзе, з яким була одружена понад 8 років.

Так, популярна співачка Віра Брежнєва дала інтерв'ю українському виданню Viva . Артистка зазначила, що розлучення їй далося нелегко, адже вона була по-справжньому щасливою з чоловіком, але новий етап її шляху також приніс їй багато сюрпризів.

Зазначимо, що Брежнєва оголосила про розлучення з музичним продюсером Костянтином Меладзе у незвичайний спосіб - вона випустила перший україномовний альбом "Дякую", присвячений її переживанням за останні півтора роки.

За словами Брежнєвої, у своїх нових піснях вона розповідає, як життя відроджується після того, як здається, що все зруйнувалося.

Зокрема, у пісні "Такі ми люди" Віра розповідає про те, як зруйнувалося її минуле життя і вона сама. Брежнєва поділилася тим, що їй страшно йти у невідомість та відпускати те, що минуло.

"Зруйнувалося все моє минуле життя, навіть я сама. Але з кожним днем, проходячи через різні труднощі, я розумію, що стаю все сильнішим. І в цьому ще більше правди та істини, - пояснила співачка. - Дуже страшно йти в невідоме, дуже страшно відпускати своє минуле. Ми були такі щасливі, а зараз це відчувається, ніби зовсім інше життя, і настав час почати все спочатку. Щоранку ми починаємо все заново і обираємо свій шлях.

А ще співачка зізналася, що раніше була ідеальною, зручною, слухняною та дуже залежною від чужої думки.

"Зараз зруйнувалася та стара версія, я з нею попрощалася і нарешті змінилася. Тепер я для когось незручна та неідеальна, але для себе я така, яка є, - справжня", - сказала вона.

Брежнєва додала, що якщо "між людьми є справжнє кохання, довіра і тепло, вони пройдуть крізь будь-які негаразди".

Читайте також:

«Війна та розлучення»: Віра Брежнєва вперше висловилася про розлучення з Костянтином Меладзе

Невже щось підсипали? Меладзе після скандалу про підтримку України змінився до невпізнання. Фото

Віра Брежнєва перетворилася на брюнетку та почала співати українською мовою

Валерій Меладзе на відпочинку у Куршевелі втік від журналістів: запитали про Україну. Відео

Не любить спідню білизну: донька Віри Брежнєвої показала, як пустує на природі