Стало відомо, що в Каліфорнії у віці 54 років раптово помер актор Меттью Перрі.

За попередніми даними, тіло актора виявили у ванній кімнаті в його будинку в Лос-Анджелесі вдень 28 жовтня. Причиною смерті може бути утоплення, ймовірно, внаслідок нещасного випадку. За іншою версією у Перрі сталася зупинка серця.

New York Post пише , що наркотиків або ознак криміналу в будинку поліція не знайшла.

Офіційну причину смерті поки що не названо.

Як повідомляє видання TMZ, вранці Перрі дві години грав у піклбол (вид спорту, що поєднує елементи бадмінтону, тенісу та настільного тенісу). Потім актор повернувся додому та відправив свого помічника з дорученням. Через дві години той повернувся і не зміг зв'язатися з Перрі. Тоді помічник зателефонував до служби порятунку 911 року.

Найвідомішою роботою Меттью Перрі у його кар'єрі стала роль Чендлера Бінга у серіалі "Друзі". Цей серіал виходив в ефірі NBC із 1994 до 2004 року. Він розповідає про життя шести молодих мешканців Нью-Йорка.

У 2022 році Перрі випустив автобіографію "Друзі, коханці та велика жахлива річ".

Нагадаємо, що в 90-ті актора мали проблеми з алкоголем і залежністю від знеболювальних препаратів. Якщо вірити його інтерв'ю, то за життя Перрі відвідав шість тисяч зборів анонімних алкоголіків, 15 разів проходив курс реабілітації, 65 разів - детоксикації, а також переніс 14 операцій.

Читайте також:

Допоможе звичайне куряче яйце: що потрібно зробити, щоб орхідеї почали цвісти вдвічі пишніше

Арестович запитав політиків: "Скільки можна траплятися на ту саму схему?"

Долара стає все менше: що тепер буде з гривнею і до чого готуватись