Відома російська співачка Алла Пугачова ще на початку повномасштабного російського вторгнення в Україну виїхала з країни, де прожила все життя, разом з дітьми та чоловіком. Вони тривалий час жили в Ізраїлі, а потім з'явилася інформація, що вони перебралися на Кіпр через війну на батьківщині Галкіна. Пара активно засуджує кремлівський режим, а Галкін навіть фінансово допомагає українським біженцям. Не дивно, що кожен візит Примадонни до Росії викликає багато запитань.

Так стало відомо, що 2 листопада 2023 року співачка Алла Пугачова приїхала до Росії.

"Вона в'їхала в країну 2 листопада ввечері через прикордонний перехід "Бурачки" в Псковській області, який межує з Латвією. Потім Пугачова сіла в чорну Toyota Camry і поїхала", - пише Telegram-канал Baza з посиланням на своє джерело.

3 листопада о 07:00 мск Пугачова прибула на Ленінградський вокзал Москви. Після артистка вирушила до елітного котеджу в підмосковному селі Бруд, що належить Галкіну.

"Навіщо вона приїхала - поки не знаємо. Але оселилася в селі Бруд - у будинку чоловіка. Там у них постійно живе штат прислуги - два сторожа, помічник і помічниця по будинку. У травні по Москві по гостях Алла не їздила, тому до неї в село приїжджали друзі та юристи", - повідомив журналістам один столичний продюсер.

Telegram-канал SHOT повідомляє, що про підготовку візиту Пугачової до Бруду її люди знали заздалегідь, у зв'язку з чим до приїзду підготували будинок.

Навіщо Пугачова повернулася до Росії

Приїзд співачки може бути пов'язаний з різними юридичними питаннями.

"Зараз, можливо, приїхала вирішувати поточні питання з юристами та підписати папери особисто. Слух поки що один: щось продати приїхала, папери підписати. Генеральну довіреність Пугачова не робила. Поки що. Заповіт давно складено", - йдеться у публікації KP.RU.

За інформацією видання, Галкін планував переписати свою московську квартиру на рідного брата чи Пугачову, щоб продати. Зараз у шоумена в Москві два об'єкти нерухомості: будинок у селі Бруд та квартира площею 103 кв. м біля метро «Нові Черемхи».

За даними видання MK.RU, візит Пугачової до Росії пов'язаний із формальностями.

«Алла Борисівна могла приїхати заради дотримання формальностей. Справа в тому, якщо Пугачова не зовсім відвідуватиме батьківщину, вона може втратити статус податкового резидента», — пише MK.RU з посиланням на джерела.

Зазначимо, що багато громадських працівників зажадали затримати і допитати Аллу Пугачову про її участь у фінансуванні ЗСУ, яким займається її чоловік-іноагент Максим Галкін.

При цьому у Кремлі на візит Примадонни відреагували спокійно. Наприклад, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, коментуючи новину про приїзд Пугачової, нагадав про права російських громадян.

"Будь-який російський громадянин завжди вільно повертається на свою батьківщину і так само вільно її залишає", - зазначив глава прес-служби Кремля.

Пєсков додав, що поняття "родич іноагенту" не є і не повинно бути називним ім'ям.

Читайте також:

Далі від ракет та терористів: ЗМІ стверджують, що Алла Пугачову з дітьми покинула Ізраїль

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали

Максим Галкін розповів, що залишається в Ізраїлі разом із Пугачовою: "Їм важливо, що ми з Аллою тут..."

Вона "вростає в землю": Максим Галкін показав, наскільки маленькою стала Алла Пугачова