Дружині українського співака Віктора Павлика Катерині Репяховій 13 червня 2023 року виповнилося 29 років. Однак навіть зараз жінку вже мучать деякі вади постаті.

Так, дружина співака Віктора Павлика зізналася, що зараз не дуже задоволена своїм тілом та хоче покращити свою фігуру.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram 29-річна обраниця Павлика розповіла, що активно займається собою, щоб скинути зайву вагу і зробити фігуру сексуальнішою.

Вона поділилася фото у купальнику та розповіла, що її дратують її боки.

"Дівчатка, ви знаєте, що я займаюся спортом, мінімум три рази на тиждень, небагато. Контролюю харчування. Але ці боки не дуже хочуть йти", - поскаржилася вона.

Аби усунути недоліки фігури, дружина Павлика навіть зайнялася плаванням. За її словами, за своє життя вона так і не навчилася правильно це робити.

"Мені 29 років, і я вирішила навчитися правильно плавати. Ніколи не пізно розпочати. ​​Ніколи не розуміла цей вид активності, але вирішила вийти із зони комфорту", - каже Репяхова.

До слова, 29-річна Катерина Репяхова, дружина 57-річного співака Віктора Павліка неодноразово зізнавалась, що постійно незадоволена собою. Так, у березні цього року вона зробила рінопластику, а також змінила форму підборіддя.

Читайте також:

"Вже поступово паралізує": відомий ведучий шоу "Хто зверху" розповів про раптову хворобу

Влад Яма, який виїхав до США, вирішив показати, як тепер виглядає його дружина

Тому і виглядає так молодо: 5 простих та улюблених страв Алли Пугачової, про які ви достеменно не знали