Надходять повідомлення про те, що влада окупованого регіону Криму намагається встановити контроль над бізнесом співачки Софії Ротару.

За даними російського пропагандистського Telegram-каналу, ці окупанти мають намір націоналізувати та продати з аукціону власність Софії Ротару – готель «Вілла Софія», розташований у самому центрі Ялти.

Про це пише «УНІАН»

Повідомляється, що Софія Ротару знає про ці плани російських окупантів і зараз намагається продати нерухомість. Готель закритий із 2019 року, причиною закриття названо ремонт.

Однак російські ЗМІ припускають, що можуть бути проблеми із документацією на об'єкт. Вони стверджують, що, згідно з офіційними документами, об'єкт класифікується не як готель, а як п'ятиповерховий будинок із підвалом, розташований на ділянці площею 10,2 га.

Також з'ясувалося, що Софія Ротару продає нерухомість у приватному порядку. Навпаки, пропагандистські канали стверджують, що співак не мав наміру продавати готель добровільно.

Вони стверджують: «Як розповіли нам ріелтори, судячи з ціни та непублічного продажу, розлучатися з готелем власниця не хотіла, лише вдавала, що позбавляється майна в Росії. Переписала "віллу" на сина, оцінила в 2,5 млрд рублів - майже втричі вище за реальну ринкову ціну. Плюс розпорядилася не афішувати продаж».

Софія Ротару має намір продати віллу
Софія Ротару має намір продати віллу

Ці повідомлення натякають на складну ситуацію навколо власності Софії Ротару у Криму.

Читайте також:

Слідкуйте за своєю другою половинкою: названі три знаки Зодіаку, на яких чекає дуже серйозний флірт

Вже й розвінчалися: Микита Добринін розповів, як розірвав навіть церковний шлюб із Дашею Квітковою

На що потрібно звернути увагу, коли ви на шиномонтажі міняєте літню гуму на зимову