Трагічна подія спіткала творчу родину Андрія Данилка, відомого художника, який нещодавно відсвяткував своє 50-річчя. Син Артура Кулповича, колеги-художника з їхнього творчого колективу, загинув на фронті.

Цією несамовитою новиною Андрій поділився на своїй сторінці в Instagram, додавши фотографію юного захисника.

Про це пишуть «ФАКТИ»

Андрій Данилко висловив найглибші співчуття повідомленням у своєму посту: "Наші щирі співчуття артисту нашого колективу Артуру Кульповичу у зв'язку із загибеллю на фронті його сина Еріка. Слава Герою! Світла пам'ять".

Ця новина викликала потік співчуттів та подяк підписників у коментарях:

"Схиляю голову... Вічна та світла пам'ять Герою!", "Вічна пам'ять герою-визволителю! Ніколи не забудемо! Вічна подяка!", "Я пам'ятаю, як Артур розповідав про свого сина під час навчання. Ще тоді я так здивувався, що батько був молодий, а син уже підліток. Новина жахлива. Слів немає. Вічна пам'ять".

Це похмурий момент, і наші думки та співчуття звернені до Артура Кулповича та його родини у цей важкий час.

Загибель сина Артура Кулповича, Еріка, молодого захисника, який віддав своє життя на передовій, є несамовитим нагадуванням про жертви, принесені багатьма сім'ями через конфлікти та війни. Це важливий момент, щоб задуматися про мужність та самовідданість людей, які ризикують своїм життям, захищаючи свою Батьківщину.

Художня спільнота, у тому числі Андрій Данилко, зібралася разом, щоб висловити співчуття та подяку за хоробрість та самопожертву Еріка.

Такі трагічні події наголошують на важливості підтримки та шанування тих, хто служить у збройних силах, і цей час згадати про сім'ї, які несуть тягар жертв своїх близьких.

Читайте також:

На нього досі заглядаються: у мережі показали унікальний ЗАЗ кабріолет із прямокутними фарами

Такої спеки не було останні 125 тисяч років: чому кліматологи б'ють на сполох і до чого готуватися

Ви здивуєтеся кількості яєць: що потрібно зробити, щоб кури добре мчали взимку