Чоловік Наташі Корольової продемонстрував фанатам своє накачане тіло в одних плавках. Ось це м'язи!

Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, пишається своїм тілом і часто демонструє його своїм фоловерам. Чоловік Наташі Корольової працює стриптизером і не соромиться своєї професії. Але, щоб розбурхувати жінок, Сергію доводиться вдосконалювати своє тіло, проводячи багато часу в спортзалі. Шоумен наростив значні м'язи, які вирішив продемонструвати своїм фанатам. Сергій розповів, як любов до красивих форм привела його від живопису до стриптизу.

«...коли я був маленьким, я дуже любив малювати...любив красиві форми...і оскільки в художній школі вчили нас за класичними, античними канонами, побудова ідеальних, гармонійних форм, неважливо де, на полотні або в житті, ймовірно стало метою мого життя.... ...полотно і фарби були у мене не завжди,а власне тіло і невгамовне бажання до краси(в моєму розумінні), гармонії були, є і будуть зі мною завжди...",- написав у соцмережі Тарзан.

Цей пост шоумен супроводив своїм пікантним знімком. На фото стриптизер зображений в одних плавках, які не приховують його накачаного торсу і спокусливих форм. В руках Сергій тримає кисть.

Фолловери, левову частину яких складають жінки, обсипали свого кумира численними компліментами. Ось це пощастило Наташі Корольової з чоловіком. Правда, як з'ясувалося недавно, Тарзан зраджував співачці з починаючою актрисою Анастасією Шульженко. Але Корольова пробачила невірного чоловіка і вирішила зберегти шлюб.

Як повідомлялося раніше, Наташа Корольова показала, як розважається в компанії Миколи Баскова. Від уваги фанатів не сховався кругленький животик виконавиці.

Hyser також писав, що син Наташі Корольової та Сергія Глушка здивував зміною зовнішності. Невже Архип зробив пластику обличчя?