Наташа Корольова поділилася домашнім відео зі своїм чоловіком Тарзаном. Схоже, в зоряному сімействі панує повна ідилія.

Ще півроку тому фанати Наташі Корольової переживали за збереження її шлюбу з Сергієм Глушко. Як виявилося, чоловік-стриптизер був невірний артистці. Поки Наталя гастролювала по різних містах, Сергій Глушко водив в їх будинок починаючу актрису Анастасію Шульженко. Зрада Тарзана могла залишитися таємницею як для Наталії, так і для широкої громадськості, проте подруга Анастасії, поки парочка віддавалася любовним утіхам, вкрала у артистки коштовності і значну суму грошей. Приїхавши з гастролей, Наталя виявила пропажу і заявила про це в поліцію. Так артистка дізналася про зраду чоловіка.

Хоча це відкриття було болючим для Корольової, вона вирішила пробачити чоловіка і зберегти шлюб. З тих пір зіркове подружжя намагається не згадувати цей інцидент, а на публіці демонструє повну ідилію.

Днями, наприклад, Корольова опублікувала у своєму мікроблозі фото з хештегом #семейнаяидиллия. А в сторіс співачки з'явилося і відео цього моменту.

На опублікованих кадрах Наталя сидить на дивані і читає книгу. Позаду неї розташувався Сергій, який малює портрет дружини. При цьому Тарзан зображений з оголеним торсом. Малює стриптизер в одних шортах. До речі, на відео потрапив інтимний момент, де Сергій здійснює деякі маніпуляції в районі свого паху. Чи то засвербіло щось, чи то стриптизер був натхнений своєю картиною, на якій зображена його оголена дружина.

Як повідомлялося раніше, син Наталії Корольової показав свою фігуру в плавках. До свого батька Тарзана Архипу ще далеко.

Hyser також писав, що Сергій Глушко продемонстрував свою гідність. Стриптизер в захваті від свого тіла і його фанатки теж.