Популярна українська співачка Тіна Кароль із початком повномасштабної війни стала їздити світом із благодійними концертами та виступати перед ЗСУ. Так, якщо в перші дні війни Тіна молилася в монастирі та гірко плакала, то пізніше взяла себе в руки та поїхала до Варшави, де не лише давала виступи на підтримку України, а й виходила на мітинги. Загалом за 6 місяців кровопролитної війни Тіна кароль зрозуміла, що незалежність України це її "особиста мета". І ось, що вона вирішила зробити.

Так, уперше з моменту повномасштабного вторгнення в Україну військ Путіна Тіна Кароль презентувала нову пісню. За словами співачки, вона порушує тему мотивації та сили, закликає до звільнення від нав'язаних стереотипів минулого.

Кліп на пісню "Вільні. Нескорені" було опубліковано на каналі співачки у Youtube у п'ятницю, 16 вересня. Всього за кілька годин це відео зібрало тисячі переглядів та безліч хвалебних відгуків.

"Наш час настав, ми готові боротися за життя для вільної, непереможної країни та гордо нести свій прапор перемоги. Ця пісня, як мантра опору, нерв незламності, символ неминучих змін!", - прокоментувала свою роботу Тіна Кароль.

Відомо, що зйомки кліпу проходили у Кварцовому кар'єрі, що за 50 км від Харкова. Це штучно створений кар'єр із білими пісками. Місцеві називають це місце "блакитним озером", тому що в ясні дні вода набуває яскраво-бірюзового відтінку.

За словами Кароль, це були одні з найскладніших зйомок, адже через природні особливості в кар'єрі панує нестерпний холод, а через сипкі піски там теж досить небезпечно.

Яскравим акцентом відеороботи став суперкар Atlas - всесвітньо відомий всюдихід українського виробництва, лише на ньому вдалося пересуватися кар'єром.

У кліпі Тіна Кароль з'явилася у несподіваних та іноді навіть космічних образах.

Читайте також:

Її важко дізнатися: Тіна Кароль показала, як виглядала у 14 років у міні-сукні.

"Мені тебе не вистачає": Тіна Кароль вперше розповіла про молодого хореографа

Дадуть 2,2 тисяч гривень: як українцям отримати допомогу від ООН. Інструкція