Кажуть, що хтось смерті бажає іншому – собі наближає свою смерть… І справді, відомий російський актор і режисер Сергій Пускепаліс зовсім недавно побував в окупованому Росією Донбасі і висловився за підтримку війни. Сьогодні ж, 20 вересня 2022 року, життя шанувальника геноциду українців раптово обірвалося на 57-му році.

Так стало відомо, що актор і режисер Сергій Пускепаліс загинув внаслідок ДТП в Ярославській області. Аварія сталася близько 11-ї години ранку. Про це пишуть РосЗМІ.

В одному із інтерв'ю покійний заявляв, що віддав на Донбас навіть свій автомобіль. У колі його друзів були російський політичний діяч Захар Прілєпін, "глава ДНР" Олександр Захарченко, бойовик Деян Берич, який вбиває українців, а також рупор Кремля Маргарита Симоньян.

Як повідомили журналістам у правоохоронних органах, аварія, в якій зіткнулися вантажівка та легковий автомобіль, сталася вдень 20 вересня на трасі "М8" у Ростовському районі на 201 кілометрі. Автомобіль, у якому був артист, зіткнувся з фурою.

Внаслідок цього загинув сам 56-річний художник ярославського театру ім. Волкова, а також водій легковика. Чоловік, який перебував за кермом фури, був доставлений до реанімації.

"Судячи з усього, удар прийшовся в бік мікроавтобуса з вологодськими номерами. Після такого не виживають. Я бачив одне вкрите тіло, що лежить на асфальті. Працювали рятувальники. Можливо, ще когось діставали. З боку Москви велика пробка. На місці вже всі служби ", - розповів поліцейським один із очевидців ДТП.

Сергій Пускепаліс народився в Курську 15 квітня 1966 року. 1985 року він закінчив Саратівське театральне училище, а через 16 років режисерський курс Петра Фоменка (РАТІ). З 2009 до 2011 року Пускепаліс був головним режисером Ярославського академічного драматичного театру ім. Федора Волкова, а з 2019 року обіймав посаду його мистецького керівника.

Сергій Пускепаліс – заслужений артист РФ.

Він грав у таких фільмах, як "1941. Крила над Берліном", "Прості речі", "Битва за Севастополь", "Ялинки нові", "На вістря", "Безсмертні", "Криголам" та іншим. За роль у фільмі "Прогулянка" актор був удостоєний премій "Кінотавр", "Ніка", "Білий слон".

У 2010 році Сергій Пускепаліс отримав разом із Григорієм Добригіним "Срібного ведмедя" на Берлінському фестивалі за найкращу чоловічу роль у фільмі "Як я провів цього літа".

Також знімався у багатьох серіалах, серед яких "Шифр" (всі три сезони), "Операція "Мухаббат", "Жовте око тигра".

Читайте також:

Зірка "Дизель шоу" вирішила розповісти, чому не йде служити у ЗСУ. Все по чесному

Алла Пугачова почала мститися за Галкіна: тепер Росія здригнеться

Авторитетний російський репер випустив кліп про відставку Путіна. Уся країна почула. Відео