Продукти:

  • пелюстки однієї капусти;
  • 0,5 кг вареної ковбаси;
  • 0,2 та 0,3 кг різних твердих сирів;
  • Зелена цибуля;
  • кріп;
  • 3 ст.л майонезу;
  • 1 морква;
  • 1 часник;
  • 100 гр. жарт;
  • 50гр олії;
  • 400гр. томатного соку до смаку.

Розбираємо капусту на листя, проварюємо їх до напівготовності.

Сир та ковбасу натираємо на тертці із середніми отворами.

До маси додаємо дрібно нарізаний кріп та зелену цибулю.

Читайте також:

Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт

Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт

Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка