Устриці

Багаті на цинк, недолік якого може призвести до імпотенції у чоловіків. Щоб отримати денну дозу, потрібні лише дві устриці! Або шматок нежирного червоного м'яса.

Полуниця

Одна з найсексуальніших ягід у вигляді серця. Мало калорій, багато вітаміну С - і чудове доповнення до романтичного сексу. У фільмах її зазвичай мачають у вершки або шоколад – для краси.

Мигдаль
Всі знають, що горіхи це джерело омега-3 та вітаміну Е, які корисні для серця. А ось мигдаль – символ продороддя, тому він особливо корисний жінкам. Вони покращують репродуктивну систему, підвищують фертильність та допомагають підтримувати здорове лібідо.

тунець

Жирна риба, повна кислоти омега-3, що покращує циркуляцію крові. Це корисно як чоловікам, так і жінкам.

Стейк

Багатий на залізо, яке необхідне для підтримки життєвої енергії. При зниженні його рівня в організмі часом хочеться лише валятися на дивані.

Спаржа

120-грамова порція задовольняє добову потребу організму у вітаміні В (фолацин), який покращує кровообіг, і вітамін Е, а він корисний для серця.

Перець чилі

Вживайте обережно, якщо погано переносите гостре. Він корисний для серця (а в компанії з імбиром подвійно) і добре впливає на чоловічу силу.

авокадо

Багатий на різні вітаміни, відомий афродизіак, підвищує жіночу фертильність.

Читайте також:

Не стало зірки культового фільму "Пролітаючи над гніздом зозулі"