Президент Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський опинився у центрі гучної скандальної події.

Докладніше про це інформує ТСН.

Повідомляється, що на нещодавньому заході з нагоди дня відкритих дверей у КНУКіМ, під час якого артист спілкувався з абітурієнтами. Під час заходу розмова зайшла про фуршет за лаштунками, у зв'язку з чим одна з дівчат у залі жартома поцікавилася у ректора, чи пригостять їх варениками сьогодні. На запитання дівчини Поплавський глузливо відповів: "Подивися на себе, ще вареники тобі".

Така відповідь Михайла Михайловича викликала обурення серед присутніх у залі, і багато абітурієнтів почали закидати Поплавського питаннями про сексизм ректора та його манеру спілкування з дівчатами-студентками.

"Як ви можете називати свій університет найсучаснішим, якщо його ректор називає своїх студенток "телицями" та "малими"?" — поцікавився хлопець у залі.

@oliisshevko

прикро що те відео видалили назавжди… #поплавський #поплавский #поплавскийкринж #скандалпоплавский #поплавськийскандал #ссорапоплавский #скандал

♬ оригінальний звук - оляля

Артист почав виправдовувати та розповідати про провокації. Проте в інтернеті повно відео, яке підтверджує факт грубого спілкування Поплавського зі своїми студентами.

@miami_vice7

#поплавський #поплавок #ректор #важливо #дівчата #тьолки #інфа #плотно

♬ оригинальный звук - 𝓛𝓸𝓿𝓮𝓤 💖

Читайте також:

Це успіх: зірка фільму "Один вдома" Маколей Калкін вкотре став батьком. Наречена щаслива

Зірка "Кухні", звільнена за критику Путіна, проговорилася про ставлення Нагієва до вторгнення в Україну

Міні-трусики та шикарна фігурка: відома українська тенісистка похвалилася фігурою