В ефірі телеканалу "Росія 24" була показана програма "Моя мелодія", в якій виступав відомий російський співак Микола Басков, який раніше виступав на підтримку агресивних дій Росії щодо України. І ось в ефірі цього шоу Микола Басков вдало зганьбився, розповівши дуже мерзенну та ганебну історію.

Докладніше про це інформує Главред.

Переглянувши програму, глядачі спостерігали, як Басков згадав свій сором'язливий епізод, який стався під час одного з його виступів разом із легендарною оперною дівою Монсеррат Кабальє.

"Співав в Америці з Кабальє в "Лінкольн-центрі". Я прилетів і... чи то вода, чи їжа... Загалом, чесно можу сказати, у мене були проблеми зі шлунком. Тому, коли вийшов на сцену і заспівав першу арію, перший ряд почав поступово розходитися, тому що діафрагма давила… повітря пішло!.. У першому ряду сиділа дуже багата американка, весь час обмахувалася віялом і ось так на мене дивилася», — веселився Басков, згадуючи, як через зіпсоване повітря люди спішно покидали концертний зал.

Зрозуміло, Микола Басков більше б переживав, якби таке сталося перед російським глядачем у рідній Росії. Але подібною історією Микола Басков хотів показати, як він "помстився" мерзенним "пендосам", і порадувати рашистську публіку.

Читайте також:

Відомий блогер розповів про таємне розлучення Насті Каменських із Потапом. Причина дуже серйозна

Притулку потужно "підколов" Таїсію Повалій, яка так любить Путіна

Горе у Андрія Малахова: дорога забрала життя цілої родини