Стало відомо, що молодий актор-початківець Василь Масалітін із серіалу "Реальні пацани" став жертвою лікарської помилки. Чоловікові було лише 32 роки.

Ще б пак, в одній із лікарень на сході Москви йому мали провести нескладну операцію на нозі, проте під час хірургічного втручання щось пішло не так і Василь помер, не приходячи до тями.

Масалітін помер ще в середині лютого, проте про це стало відомо лише зараз, коли за фактом загибелі актора почали проводити перевірку. Так, правоохоронці вважають, що до загибелі чоловіка могли спричинити дії медиків.

Імовірно, причиною смерті став тромб, що утворився у нозі.

Василь Масалітін багато років прагнув популярності, беручи участь у зйомках серіалів та передач, але у нього не було великих ролей. При цьому актор вирізнявся яскравою зовнішністю – він любив незвичайні зачіски, татуювання.

"Щодня на зйомках кіно. Живу і дихаю тільки цим", - часто любив повторювати актор-початківець у соціальній мережі.

Глядачі знають актора в епізодах у серіалах "Реальні пацани" (16+), "Слід" (16+), "Інсомнія" (18+), "Зради" (16+) та багатьох інших.

Крім того, Василь з'являвся у гумористичних проектах "6 кадрів" (16+) та "Даєш молодь" (16+), а також у передачах "Нехай говорять" та "Жити здорово".

Дружина та батько Василя відмовляються говорити з журналістами. Вони вважають, що розголос не допоможе покарати можливих винуватців, а сина та чоловіка їм уже ніхто не поверне.

До речі, в особистому блозі Василя багато знімків із відомими персонами, з якими він працював на одному майданчику.

Читайте також:

Сьогодні, 26 квітня, православні відзначають церковне свято на честь мучениці Фомаїди Ціломудерної. Їй моляться про звільнення від хтивості і про прощення блудних гріхів.

Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджрак поділився з передплатниками у соцмережах фотографією зі своєю дочкою у її день народження

43-річна Єфросиніна вперше висловилася про свої президентські амбіції