У світі кіно втрачено беззмінний талант - помер культовий австрійський актор Хельмут Бергер. У віці 78 років культовий австрійський актор Хельмут Бергер помер у Зальцбурзі, залишивши після себе 55-річну кар'єру у кіно. Хоча культовий австрійський актор Хельмут Бергер знявся у 60 фільмах та серіалах протягом своєї кар'єри, пік популярності культового австрійського актора Хельмута Бергера припав на 60-ті та 70-ті роки, багато в чому завдяки співпраці з культовим режисером Лукіно Вісконті.

Докладніше про смерть культового австрійського актора Хельмута Бергера інформує сайт Факти та коментарі.

Справжнє прізвище культового австрійського актора Хельмута Бергера – Штайнбергер. Культовий австрійський актор Хельмут Бергер народився 29 травня 1944 року в Бад-Ішлі, а дитинство культовий австрійський актор Хельмут Бергер провів у Зальцбурзі, де відвідував францисканський коледж. Головна пристрасть культового австрійського актора Хельмута Бергера - акторська майстерність, і він переїхав до Лондона у 18 років, щоб розпочати своє навчання. Для того, щоб сплатити за навчання, культовий австрійський актор Хельмут Бергер підробляв офіціантом.

У 1965 році культовий австрійський актор Хельмут Бергер почав зніматися в епізодичних ролях і незабаром переїхав до Італії, де познайомився з Лукіно Вісконті. У 1967 році культовий австрійський актор Хельмут Бергер дебютував у фільмі «Відьми», а через два роки про культового австрійського актора Хельмут Бергер заговорив увесь світ. Сталося це після виходу фільму Лукіно Вісконті "Загибель богів", в якому культовий австрійський актор Хельмут Бергер зіграв Мартіна фон Ессенбека. А 1972 року Лукіно дав ще одну головну роль своєму улюбленцю - Людвіга II в історичній драмі «Людвіг».

Однак коли Лукіно помер у 1976 році, у культового австрійського актора Хельмута Бергера почалася глибока депресія. На перші роковини смерті режисера культовий австрійський актор Хельмут Бергер навіть зробив спробу самогубства.

На рахунку культового австрійського актора Хельмута Бергера також була публічна заявка про свою бісексуальність, що торкнулося багатьох його шанувальників. Хоча у 80-х та 90-х культовий австрійський актор Хельмут Бергер продовжував зніматися у фільмах та серіалах, його ролі вже не були такими значущими, як на початку своєї кар'єри. Культовий австрійський актор Хельмут Бергер навіть скуштував себе у Голлівуді, знявшись в одному сезоні відомого серіалу «Династія». Однак потім настала довга перерва в кар'єрі культового австрійського актора Хельмута Бергера, коли він дбав про свою матір.

У 2014 році культовий австрійський актор Хельмут Бергер зіграв у біографічній драмі про знаменитого кутюр'є Іва Сен-Лорана. Ця роль стала останньою у кар'єрі культового австрійського актора Хельмута Бергера. Сьогодні у світі кінематографа залишила свій слід легенда, талановитий артист та по-справжньому особлива людина – культовий австрійський актор Хельмут Бергер.

Культовий австрійський актор Хельмут Бергер у молодості, фото: скріншот з мережі

Культовий австрійський актор Хельмут Бергер, фото: скріншот з мережі

Читайте також:

Цей серіал дивилися сім'ями: не стало легенди кіно

Дуже несподівано: продюсер "Голосу країни" розповів, хто насправді є його хлопцем та ким він працює

Не стало зіркового режисера та актора. Його культові серіали дивилися усі