Відома співачка Ані Лорак неодноразово у своїх інтерв'ю говорила, що вона з бідної родини, тому в дитинстві вона доношувала одяг старших братів та відчувала постійний голод. Більше того, мама Ані Лорак свого часу віддала дочку до інтернату. Можливо тому Ані Лорак завжди афішує свою допомогу дітям із неблагополучних сімей та дітям-сиротам. І хоч інтернат, де виховувалась Ані Лорак, був в Україні, але допомагати співачка-зрадниця вирішила росіянам.

Так, стало відомо, що поки що українці оплакують смерті своїх дітей загиблих внаслідок російсько-української війни, Ані Лорак напередодні Міжнародного дня захисту дітей вирішила допомогти майбутньому поколінню Росії. Артистка вирішила направити всі свої сили, щоб російські діти жили в коханні та достатку.

"Напередодні Міжнародного дня захисту дітей – ексклюзивне виконання пісень з мого нового альбому "Острів". Моє дитинство пройшло в школі-інтернаті, і я не з чуток знаю проблеми та складності дітей. Мрію, щоб кожне дитяче серце було зігріте теплом та турботою", – заявила Ані Лорак, додавши посилання на російські фонди.

Важливо відзначити, що анонсовані організації пояснюють, що гроші їм потрібні навіть не для виживання дітей, а заради "атмосфери кохання та достатку".

Редактори сайту також додали, що дорослі не можуть бути щасливими, коли страждають діти, але чомусь промовчали про страждання, які росіяни завдають українським дітям.

Коментарі до всіх публікацій на своїй сторінці в Instagram Ані Лорак відключила і навіть обмежила можливість коментувати її сторіс.

Цікаво, що Ані Лорак найбільше розрекламувала російський фонд, яким володіє Костянтин Малофєєв, який активно підтримує вторгнення Росії в Україну. Так, раніше російських пропагандист та фінансист "російського світу" Костянтин Малофєєв називав СВО війною за Святу Русь.

Читайте також:

Цей серіал дивилися сім'ями: не стало легенди кіно

Дуже несподівано: продюсер "Голосу країни" розповів, хто насправді є його хлопцем та ким він працює

Не стало зіркового режисера та актора. Його культові серіали дивилися усі