У Росії продовжує царювати політика доносів, а значить будь-які, хоч трохи відмінні думки, абсолютно будь-якої людини піддаються цензурі або навіть адміністративному, а іноді й кримінальному переслідуванню. Але спочатку запускається процес скасування, жертвами якого стало вже дуже багато діячів культури, музичних колективів, а також представників кінематографу.

Нещодавно стало відомо, що виступ російського гурту "Звєрі" на безкоштовному концерті в рамках Петербурзького Міжнародного економічного форуму було скасовано. Докладніше про те, що групу "Звєрі" почали в Росії "скасовувати", інформує Главред.

Причиною того, що концерт гурту "Звєрі" було скасовано, стали звинувачення з боку декана факультету журналістики МДІК Юрія Кота, який розкритикував соліста гурту "Звєрі" Романа Білика за антивоєнну позицію та відсутність концертів гурту "Звєрі" в анексованому Криму.

Донощик Кіт звинуватив соліста гурту "Звєрі" Романа Білика в тому, що він є представником п'ятої колони, і розкритикував його політичні погляди на уряд та вибори президента в Росії.

Таким чином, російський гурт "Звєрі" виявився жертвою політичних інтриг і не зміг виступити на Петербурзькому Міжнародному економічному форумі. Це викликало розчарування у багатьох шанувальників гурту "Звєрі".

Важливо сказати, що група "Звєрі" - не перша в сумному списку "скасувальників", і далеко не остання. Путін продовжує жорстко стимулювати покарання за будь-яке розсудливість у громадян Росії, наражаючи багатьох на критику і цензуру, через що талановиті й розумні росіяни змушені залишати Росію, щоб не опинитися за ґратами або на узбіччі соціального життя.

Читайте також:

"Вердикт - видалення нирки": колишня дружина Володимира Остапчука розповіла про діагноз

Рідні моляться: інсульт у Лідії Федосєєвої-Шукшиної. Йде боротьба за її життя

Ось це губи: колишній чоловік Ані Лорак все ж таки одружився. Фото його нареченої здивувало багатьох