У суботу, 8 липня 2023 року, Народний артист Росії та депутат Державної думи Дмитро Пєвцов дуже хотів відсвяткувати своє 60-річчя у Державному Кремлівському Палаці із програмою "60. Віра. Сім'я. Батьківщина".

От тільки затятого шанувальника Путіна навіть депутатський статус не врятував - Пєвцова та його фанатів у Кремлі не чекають.

У своєму Telegram-каналі 59-річний Дмитро Пєвцов повідомив про перенесення свого концерту, оскільки влада дала йому від воріт поворот. І це при тому, що глядачі вже встигли розкупити квитки на концерт.

Причина того, що сталося, криється в раніше оголошених заходах безпеки. Вплинути на керівництво майданчика депутат не може.

"Шановні гості мого ювілейного концерту! У зв'язку із продовженням спецрежиму в Кремлі до 10 липня, мій вечір-концерт переноситься на 10 листопада цього року. Ваші квитки залишаються дійсними", - написав артист.

Адже росіянам Пєвцов обіцяв незабутню програму. Артист готувався виконати пісні з популярних радянських кінофільмів, у тому числі "Погоня" ("Невловимі месники", реж. Едмонд Кеосаян), "Дорогі мої москвичі" ("Покровські ворота", реж. Михайло Козаков), а також "Розмова біля телевізора" Володимира Висоцького.

У заході мали брати участь музиканти "Пєвцов-оркестру", а також студенти Інституту сучасного мистецтва.

До речі, рівно місяць тому було скасовано концерт Дмитра Пєвцова, який заплановано на 8 червня у Міському палаці культури Воронежа.

Нагадаємо, що Дмитро Пєвцов із перших днів підтримує вторгнення Росії в Україну. Актор вважає, що конфлікт в Україні розв'язали ще 2014 року "правителі та нацисти, які оселилися" у Києві. Співаків переконаний, що зараз якраз закінчується та війна, яку вели проти російських вісім років.

Читайте також:

Останні дні провів у будинку для людей похилого віку: не стало легенди футболу

Його обожнювали все: не стало актора з "Операції "И" та "Джентльменів удачі"

Траур у Кадирова: ватажка спецназу "Ахмат" більше нема. Що з ним сталося