Ні для кого не є секретом, що після Нового року російський виконавець Філіп Кіркоров став частим гостем у клініці пластичної хірургії Тимура Хайдарова. Саме там знаменитість зробив собі ліпосакцію живота, сформував прес із чотирма "кубиками" та омолодив обличчя. Ось тільки не встигли глядачі звикнути до нового іміджу співака, як Кіркорова знову понесло.

Так, скандальний співак Філіп Кіркоров, який не на жарт захопився пластичними операціями, на відпочинку в Греції вкотре кардинально змінив імідж і навіть показав результат.

Як можна побачити на нових фото, Філіп Кіркоров обстриг своє пофарбоване волосся, залишивши короткий "їжачок". Зважаючи на все, експерименти з кольором шевелюри призвели до того, що тепер співакові доведеться відновлювати волосся.

На знімку Філіп Кіркоров позує на тлі пляжу в літній сорочці та шортах під час відпочинку у грецькому бутік-готелі Elounda Peninsula All Suite.

Своїм перетворенням Філіп Кіркоров поділився на своїй сторінці в Instagram , чим викликав шквал емоцій у своїх передплатників.

Коментатори, обговорюючи новий образ Кіркорова у Мережі, пишуть:

  • "Сивина в бороду, біс в ребро";
  • "Я такого від нього не очікувала";
  • "Це вже край, він і не знає, що ще вигадати".

Втім, багато хто з них похвалив артиста за те, що з жіночного старого той хоч трохи став схожим на чоловіка.

"Зовсім інша справа! Зі старого перетворюється на брутального чоловіка!", - пишуть фоловери.

До речі, серед коментаторів знайшлися й ті, хто розгледів у новому образі Кіркорова – людину з тяжким онкологічним захворюванням.

"Так виглядають люди, які довго і важко хворіли, схудлими, без м'язів і тифозний їжачок. Що трапилося з королем естради", - шоковані шанувальники.

А сам любитель смертей українських громадян, який ніжиться не в Геленджику, а в Греції, підписав своє фото, як: "Новий я".

Схоже, співак упевнений, що став схожим на 25-річного хлопця.

Зазначимо, що зі знаменитостей однією з перших відреагувала на нове фото 56-річного Філіпа Кіркорова актриса та телеведуча Лариса Гузєєва. Вона зазначила, що Філіпп має правильну форму черепа і відсутність волосся йому дуже йде.

Також високо оцінили перетворення артиста телеведуча Катя Мцітурідзе, блогер Давид Манукян, співачки Клава Кока, Алсу та Анна Asti, продюсер Яна Рудковська.

Читайте також:

Останні дні провів у будинку для людей похилого віку: не стало легенди футболу

Його обожнювали все: не стало актора з "Операції "И" та "Джентльменів удачі"

Траур у Кадирова: ватажка спецназу "Ахмат" більше нема. Що з ним сталося