Зірка 12-го сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк", талановита актриса Вікторія Варлей, періодично радує своїх шанувальників пікантними фото.

Цього разу зірка "Холостяка" Вікторія Варлей порадувала своїх підписників у Instagram вражаючим чорно-білим фото з її відпочинку, зважаючи на все, на пляжі Майамі. При цьому зірка "Холостяка" Вікторія Варлей підписала фото "Крим'2024", чим висловила надію мільйонів українців про швидке звільнення Криму від російської окупації.

На цьому чудовому знімку зірка "Холостяка" Вікторія Варлей показала, як вона насолоджувалась моментом, розслабившись на шезлонгу. У чорному бікіні, сонцезахисних окулярах та стильній бейсболці зірка "Холостяка" Вікторія Варлей притягувала погляди всіх довкола. Підтягнута постать та спокусливе декольте зірки "Холостяка" Вікторії Варлей викликали захоплення.

Скріншот зі сторінки Вікторії Варлей у мережі Instagram

Передплатники зірки "Холостяка" Вікторії Варлей підтримали бажання зірки "Холостяка" Вікторії Варлей, і назвали свої улюблені місця у Криму, які планують відвідати одразу після повернення Криму до складу України.

Скріншот зі сторінки Вікторії Варлей у мережі Instagram

Читайте також:

Невже, як і в Заворотнюка? Кіркоров вирішив показати свій хворобливий вигляд і волосся, що випало.

Веселась у бікіні на пляжі: Ксенія Мішина здивувала витівкою в день, коли Україна сумувала

Це вже перебір: Настя Каменських розлютила мережу, обвішавшись шевронами українських захисників.