"Коханню всі віки покірні" - це цитата з восьмого розділу віршованого роману "Євгеній Онєгін" Олександра Пушкіна. Невідомо, чи читали цей твір у Голлівуді, проте американський телеканал ABC, схоже, згоден з такою думкою. Ще б пак, вже скоро глядачі зможуть спостерігати нові історії кохання в шоу "Холостяк". Проте наразі учасниками проекту будуть люди золотого віку.

Телеканал ABC на своїй офіційній сторінці в Instagram 17 липня 2023 оприлюднив прес-реліз нового шоу.

Таким чином стало відомо, що головним героєм нової версії американського шоу "Холостяк" – проекту "Золотий холостяк" на каналі ABC став 71-річний ресторатор зі штату Індіана Джеррі Тернер. З 2017 року він удівець, проте зараз уже готовий до нових стосунків.

Так, Джеррі Тернер у 1974 році віддав своє серце своєму шкільному коханню Тоні. Разом вони створили щасливе життя з двома дочками, Енджі та Дженні, і пізніше двома онуками, проте дружина померла понад 5 років тому.

Зараз Джеррі Тернер веде активний спосіб життя, насолоджується барбекю, спортивними матчами та проведенням часу з сім'єю та друзями.

"Через шість років після смерті Тоні і за підтримки своєї сім'ї Тернер готовий проявити себе і знайти кохання, яке витримає випробування часом у його золоті роки", - йдеться в анонсі нового сезону шоу.

Прем'єру шоу за участю Тернера заплановано на осінь. У прес-релізі, опублікованому на сайті телеканалу ABC, зазначається, що "71-річний чоловік став першим "Золотим холостяком", демонструючи, що любовні історії, як і багато інших речей, з віком стають лише кращими".

Зазначимо, що шоу "Золотий холостяк" представляє зовсім нову історію кохання, де головний герой має другий шанс зустріти супутницю життя. За задумом, жінки, які прибувають на шоу, мають життєвий досвід, пов'язаний з любов'ю, втратою та сміхом, але їм віриться, що нове кохання може запалити іскру в їхньому майбутньому.

Читайте також:

Невже, як і в Заворотнюка? Кіркоров вирішив показати свій хворобливий вигляд і волосся, що випало.

Веселась у бікіні на пляжі: Ксенія Мішина здивувала витівкою в день, коли Україна сумувала

Аж "сардельки" випали: учасниця "Холостяка" показала, наскільки малий її міні-купальник