55-річний Філіп Кіркоров продовжує дивувати шанувальників своїми "модними" образами.

Яскравий, харизматичний та променистий. Колись російський артист Філіпп Кіркоров був саме таким. Але останнім часом всі помітили, що король російської естради, співак, актор і телеведучий Філіп Кіркоров помітно схуд і став схожим на лялькового Кена. А хтось його навіть називає папугою.

І справді, співак нещодавно зробив ряд пластичних операцій, в ході яких йому прибрали зайвий жир з живота, натягли обличчя і навіть приробили нові сідниці, якими він іноді трусить під час концерту.

Весь цей тюнінг робився нібито для нової молодої дівчини артиста. Однак на тлі останніх одкровень від російського актора Олексія Паніна може йтися зовсім не про дівчину.

Тим часом, тепер Кіркоров і зовсім кинувся на всі тяжкі зі своїми експериментами. І здавалося б, коли вже нічого не може здивувати, Кіркоров з'явився в червоному блискучому вбранні, яке виглядало просто комічно.

Так, на чорну прозору сітку, яка була натягнута на літній торс артиста, була прикріплена червона блискуча тканина, яка більше була схожа на кухонний фартух.

Читайте також:

Невже, як і в Заворотнюка? Кіркоров вирішив показати свій хворобливий вигляд і волосся, що випало.

"Досі шкодую, що ми не стали парою": Кіркоров раптово зізнався, на кого був готовий проміняти Пугачову

Це треба побачити: легендарні Scorpions розгорнули прапор України на своєму концерті

Алла Пугачова втратила дуже прибутковий бізнес у Росії. Що відомо про її гроші