Відома російська співачка Лада Денс потрапила в серйозну ДТП, яка сталася 5 серпня в Московській області, у місті Подільськ.

Докладніше про подію інформує ТСН, посилаючись на росЗМІ.

Повідомляється, що Лада Денс перебувала у таксі, коли сталося зіткнення трьох автомобілів, один із яких перевозив співачку. Внаслідок сильного удару Лада Денс отримала серйозну черепно-мозкову травму.

Пізніше стало відомо, що автомобіль, в якому була Лада Денс, був викинутий на узбіччя. Співачку з тяжкими травмами доправили до шпиталю гелікоптером. Її стан оцінюється як середньої тяжкості. Наслідки отриманого забитого місця хребта заважають їй пересуватися самостійно.

"Вона була госпіталізована за допомогою медицини катастроф. Їхала з корпоративного виступу додому. Не зрозуміло, хто винен в аварії. Зараз вона перебуває у клініці Бурденка. Усі сподіваємося на найкращий результат ситуації", – прокоментував інцидент представник співачки.

Варто зазначити, що Лада Денс раніше не висловлювала своєї позиції щодо війни в Україні, і навіть не озвучувала своїх стосунків до російського президента Володимира Путіна. Однак у 2017 році вона потрапила до бази даних українського сайту "Миротворець" через свої виступи на окупованій території України, зокрема у місті Донецьк.

Читайте також:

Життя обірвалося в клініці: не стало зірки серіалів "На всі тяжкі", "Коломбо" та "Санта-Барбара"

Ольга Сумська розповіла про жалобу в сім'ї: не стало близької людини

Дуже дивний у нього ліфчик: Кіркоров насмішив людей своїм вбранням

Її любили мільйони: не стало легендарної актриси радянського кіно. Останні дні дожила на самоті