Українська актриса Ада Роговцева висловила свою думку про російських артистів, які підтримують путінський режим і не засуджують повномасштабну війну, яку веде Російська Федерація проти України. Ада Роговцева вважає, що такі люди – труси.

Докладніше про те, що Ада Роговцева розповіла, ким є путінський фанат Микита Міхалков, інформує УНІАН.

Ада Роговцева заявила, що вона вважає російського режисера Микиту Міхалкова та інших путіністів, які приєдналися до Кремля, "виродками". На її думку, ці люди просто бояться втратити те, що мають, тож підлаштовуються під пропаганду.

"Вони підкладаються під усі ці системи та схеми. Є виродки, як Микита Міхалков. Небіжчик Табаков, я скажу, чому на це йшов. Боягузтво. Він керував Великим театром і не одним, а кількома. Це ж був концерн такий, студії і все. Якби він пішов проти, втратив би все", - зазначала Роговцева в інтерв'ю Олексію Суханову.

Вона також згадала про Чулпан Хаматову, іншу актрису, яка, на думку Роговцевої, не одразу наважилася виступити проти Путіна через свою благодійну діяльність.

"Та сама Чулпан Хаматова. Вона мала фонд і заради нього йшла на це. Це все вже боягузтво та інші капості, які в людині виявляються", - пояснила актриса.

Читайте також:

Виступала на окупованих територіях: відома російська співачка покалічилася в аварії. Довелося викликати гелікоптер

Життя обірвалося в клініці: не стало зірки серіалів "На всі тяжкі", "Коломбо" та "Санта-Барбара"

Ольга Сумська розповіла про жалобу в сім'ї: не стало близької людини

Дуже дивний у нього ліфчик: Кіркоров насмішив людей своїм вбранням