Тіна Кароль, талановита українська співачка, поділилася з шанувальниками рідкісними кадрами свого 14-річного сина, який напрочуд схожий на свого батька, що пішов, Євгена Огіра. Вона зворушливо звернулася до свого покійного чоловіка цього особливого дня.

Для сім'ї Тіни Кароль та Євгена Огіра, 14 серпня міг бути днем ​​свята, адже цього дня у Євгена був би день народження, йому виповнилося б 43 роки. Проте вони втратили Євгена у 2013 році. Цього дня Тіна Кароль вирішила присвятити пост в Instagram своєму коханому Євгену.

Тіна Кароль опублікувала фотографії зі своїм 14-річним сином та здивувала шанувальників їхніми фанатами схожістю з Євгеном. Веніамін не тільки виглядає як його батько, а й поводиться як він. Тіна Кароль розповідає, що син також жартує, як і його батько, і Тіна Кароль віддає належне його гумору, який змушує її посміхатися.

У цей особливий день Тіна Кароль згадує свого покійного чоловіка з любов'ю та вдячністю за те, що він залишив свій слід у їхньому синові. Між Веніаміном і своїм батьком є ​​особливий зв'язок, який залишається безперервним і вагомим для сім'ї Кароль.

"Ми 10 років, усвідомлення цього неможливо, слідуємо за твоєю зіркою. Ти бився за життя відчайдушно у всіх на очах, у моїх руках. Ми любимо тебе, наш тато. Ми йдемо далі, як ти й просив, але не мимо, а з тобою, в нашій пам'яті та серці… Дивись, він дуже схожий на тебе, розігрує мене так само, як і ти, а я вірю всім вашим жартам… Цей день – день твого духу та мудрості… Прикладом бути неможливо, а орієнтиром можна" , - звернулася до покійного чоловіка Кароль.

Скріншот зі сторінки Тіни Кароль у мережі Instagram

Скріншот зі сторінки Тіни Кароль у мережі Instagram

Скріншот зі сторінки Тіни Кароль у мережі Instagram

Скріншот зі сторінки Тіни Кароль у мережі Instagram

Скріншот з мережі

Читайте також:

Слово з чотирьох букв: Ада Роговцева розповіла, ким насправді є путінський фанат Микита Михалков

Виступала на окупованих територіях: відома російська співачка покалічилася в аварії. Довелося викликати гелікоптер

Життя обірвалося в клініці: не стало зірки серіалів "На всі тяжкі", "Коломбо" та "Санта-Барбара"

Ольга Сумська розповіла про жалобу в сім'ї: не стало близької людини