Українська актриса Ганна Кошмал, відома за роллю у серіалі "Свати", розповіла про свої проблеми зі здоров'ям, які виникли під час гастролей у Львові.

Як виявилося, актриса з колегами приїхала до Львова, де в неї раптово підскочила температура і виявилося, що вона ледь дограла виставу до кінця.

"Я вже вдруге приїжджаю до Львова, саме тут у мене піднімається висока температура, і я ледве граю спектакль. Піднялася температура до 38,5, я ледве дочекалася кінця. Сподіваюся, прокинуся і почуватимуться краще, ніж сьогодні. Що це таке?" - Це може бути таким збігом, що саме у Львові я хворію? Саме в цьому турі зі мною постійно щось відбувається. Що це таке, як це описати? – поділилася Ганна.

На ранок Кошмал почувала себе вже краще. Як розповіла знаменитість, вона не приймала жодних ліків, тому її організм самостійно подолав застуду. Проте артистка також стимулює свій імунітет. Анна робить фізичні вправи та займається йогою.

"Коли мені стає погано, як учора, я нічого не приймаю, щоб не заважати організму повноцінно боротися. Тож він у мене молодець і температуру за ніч спалив всю відразу. Прокинулася свіженькою і одразу практикувати, щоб стимулювати імунітет", - розповіла актриса.

Також Кошмал розповіла про нічний обстріл Львова, зізнавшись, що під час "прильотів" відчувала, як рухається підлога.

Читайте також:

Увімкнув хитрість: як син відомої депутатки під шумок виїхав з України і не повернувся назад

Слово з чотирьох букв: Ада Роговцева розповіла, ким насправді є путінський фанат Микита Михалков

Виступала на окупованих територіях: відома російська співачка покалічилася в аварії. Довелося викликати гелікоптер

Українські агенти в оточенні Путіна: Буданов вирішив розповісти цікаві речі