Кулінарний гуру та телеведучий Ектор Хіменес-Браво завжди знаходиться у центрі уваги. І нещодавно Ектор Хіменес-Браво знову здивував своїх фанатів несподіваною зміною у своєму образі – Ектор Хіменес-Браво вирішив поголити голову майже "під нуль".

Виявилося, що за цим рішенням стоїть не лише прагнення зміни стилю. Ектор Хіменес-Браво задумався про свою зачіску через турботу про втрату волосся. Помітивши появу лисиць на потилиці, Хіменес-Браво подумав про те, що його батько і брат також зіткнулися з проблемою раннього облисіння, і краще докласти зусиль, щоб уникнути подібної проблеми.

"Це з дитинства думав, що це негарно. Що цього треба соромитися", - поділився Ектор Хіменес-Браво.

Саме тому Ектор Хіменес-Браво вирішив пройти операцію з пересадки волосся. Раніше Хіменес-Браво був скептично налаштований щодо таких процедур з огляду на негативний досвід свого батька. Але зараз Ектор Хіменес Браво знайшов клініку, якій вирішив повністю довіритися.

Поки невідомо, коли точно відбудеться операція, але Хіменес-Браво вже зізнався, що недаремно боявся стати лисим. Коли його голова майже повністю була поголена, Ектор Хіменес Браво зрозумів, що такий образ йому цілком підходить.

Цей крок Ектора Хіменес-Браво є ще одним прикладом його нестандартного підходу до життя та сміливості в експериментах із власним чином. Ми любимо його за його кулінарну майстерність та харизму, і впевнені, що новий образ Ектора Хіменес-Браво викликатиме ще більше захоплення та уваги.

Скріншот із мережі

Читайте також:

Слово з чотирьох букв: Ада Роговцева розповіла, ким насправді є путінський фанат Микита Михалков

Весь у тата: Тіна Кароль показала фото сина, що подорослішав. Порівняйте фото

Ольга Сумська розповіла про жалобу в сім'ї: не стало близької людини