Українська співачка Софія Ротару, так як і решта українців, палко переживає війну в рідній країні. З самого початку повномасштабного вторгнення армії Російської Федерації на територію України Софія Ротару зникла з поля зору своїх фанатів - так сильно була вражена тим, що відбувається. І поки багато інших українських артистів їздять світом із благодійними концертами на допомогу Україні та українцям, Софія Ротару зрідка публікує фото зі скорботними смайликами - так вона виражає біль усієї нації, і показує, що сумує втрати разом з усіма українцями.

Варто сказати, що співачка Софія Ротару, відома своєю відданістю Батьківщині, не завжди висловлює свої почуття публічно. Проте, існують моменти, коли навіть вона не в змозі стримати біль, спричиненого діями російських окупантів в Україні.

У Instagram-stories, Софія Ротару опублікувала фотографію з Чернігова, супроводивши її емодзі у вигляді розбитого серця. Цим актом співачка, здається, висловила гнів українського народу стосовно російських загарбників, які завдають безневинним людям жахливих страждань та несуть смерть на нашу землю. Це фото, без слів, передає масштаби болю та руйнування, які завдають окупаційна армія в Україні.

Скріншот зі сторінки Софії Ротару в мережі Instagram

Зазначимо, що російська армія зробила балістичний удар по центру Чернігова просто у велике свято Преображення Господнього – 19 серпня. Мирне місто та мирні люди постраждали, а вся Україна здригнулася від болю та ненависті.

Читайте також:

Слово з чотирьох букв: Ада Роговцева розповіла, ким насправді є путінський фанат Микита Михалков

Весь у тата: Тіна Кароль показала фото сина, що подорослішав. Порівняйте фото

Готується до операції, буде пересадка: Ектор Хіменес-Браво розповів, чому довелося остригтися налисо