Російський комік Максим Галкін, який у Росії став іноагентом через публічну критику путінського режиму та підтримку України у війні з армією РФ, опублікував зворушливий пост на своїй особистій сторінці в мережі Instagram, в якому висловив свої емоції через ракетний обстріл українського міста Чернігів.

Максим Галкін опублікував два фото драмтеатру Чернігова, показавши ступінь руйнування. Також у своєму Instagram Максим Галкін написав про 6-річну дівчинку Софії, яка загинула в результаті ракетних обстрілів російськими окупантами центру Чернігова.

"Літо, серпень, вихідні, місто, центр, театр, діти, смерть. Дівчинка маленька усміхалася, жила, сподівалася, сміялася, незважаючи ні на що, ми не вибираємо час дитинства, ракети летять і летять, сирени виють, а дитинство йде, живе маленька людина на порозі нового великого життя, а цій маленькій тендітній людині дорослі дядьки в медальках кажуть, мовляв, не буде в тебе цього великого життя, у нас інші плани, сьогодні твій останній день, супутні втрати. Великий наш міністр сказав, що це так називається, каже, не ми вигадали. А він у нашій найбільшій країні відповідає за всі наші справи, які не стосуються нас. Супутні втрати. Чому дівчинка більше не посміхнеться? Немає сил дивитись на її усмішку. Я не можу навіть показати фото дівчинки. Адже ця чиясь улюблена дівчинка? Думаю, ось вони, її любі, близькі, випадково відкриють телефон, а з чужого телефону вона дивиться на них, а їм і так важко. Чому їхня дівчинка в тисячах чужих телефонів? Тому що вона тепер супутня втрата. Супутня. Що за шлях такий, яким такі втрати? Куди йдемо? Дяді міністру видніше. А може він теж не знає, що за шлях. Він так себе заспокоює", - написав Галкін.

Також Максим Галкін згадав, що й сам бував у зруйнованому драмтеатрі із виступами.

Нагадаємо, вранці 19 серпня російські окупанти завдали жахливого ракетного удару по центру Чернігова. Одна з ракет упала там, де й був драматичний театр. Внаслідок цього обстрілу загинули семеро безневинних людей, а кількість постраждалих зросла до 148. Зараз у лікарні, як і раніше, залишаються 41 людина, яка продовжує боротися за здоров'я і життя.

Читайте також:

Просто до сліз: Софія Ротару відреагувала на те, що росіяни зробили у Чернігові.

Весь у тата: Тіна Кароль показала фото сина, що подорослішав. Порівняйте фото

Готується до операції, буде пересадка: Ектор Хіменес-Браво розповів, чому довелося остригтися налисо