Відомий український рок-музикант, лідер гурту O.Torvald та активний учасник боротьби за незалежність України, Женя Галич, опинився у жорсткій ДТП, яка сталася під час його служби на передовій.

Докладніше про те, що залишилося від машини після ДТП, Женя Галич розповів на власній сторінці в мережі Instagram.

Женя Галич опублікував фотографії сильно пошкодженого автомобіля, в якому він був разом зі своїми побратимами. На знімках ясно видно, що автомобіль отримав сильний удар по лобовому склі та даху.

Подробиці про те, як і де сталася ДТП, Женя Галич не розкрив. Проте його шанувальники припускають, що це сталося під час бойових дій на сході України, де музикант бере активну участь у бойових діях проти загарбницької армії Російської Федерації.

"Сьогодні у мене й у побратимів день народження. Дякую ангелу-охоронцю. Життя дало нам ще один шанс. Значить ми тут потрібні. Поборемося", - прокоментував знімки з побитим автомобілем Женя Галич.

Скріншот з Instargam-stories Жені Галича

Скріншот з Instargam-stories Жені Галича

Варто зазначити, що Женя Галич навчався у Полтавському військовому інституті зв'язку та є лейтенант запасу, інженер телекомунікаційних систем та мереж. А 17 квітня 2022 року стало відомо, що Женя Галич поповнив лави Збройних Сил України.

Читайте також:

Просто до сліз: Софія Ротару відреагувала на те, що росіяни зробили у Чернігові.

"Дівчинка більше ніколи не посміхнеться": Максим Галкін відреагував на удар росіян по Чернігову

Готується до операції, буде пересадка: Ектор Хіменес-Браво розповів, чому довелося остригтися налисо