Довгий час українська співачка Надя Дорофєєва нічого не розповідала щодо свого особистого публічно. Ще б пак, її багаторічний шлюб розпався дуже раптово. Так, влітку 2022 року стало відомо про стосунки української співачки та київського ресторатора Михайла Кацуріна, хоча ще у березні одразу після новин про розлучення пару помітили за обіймами у Барселоні. Тепер же Дорофєєва офіційно одружена і навіть разом із чоловіком записує пісні. Схоже, саме час подумати і про дітей.

Про особисту артистку розповіла в ефірі "Нашого радіо". Ведуча Валерія Товстолес поставила Наді чимало каверзних питань. Серед них було таке: як би знаменитість назвала майбутнього сина – Володимир чи Михайло. Дорофєєва не обрала б жодного з цих імен, натомість співачка має свій варіант.

"Якщо чесно, то не так і не так. Це було б ім'я, мені здається, Марк. Ніколи про це не думала, суто випадково зараз назвала", - пожартувала Надя.

Також Товстолес поцікавилася у Дорофєєвої, чи вона готова до материнства. Виконавиця, не замислюючись, ствердно відповіла: Готова.

Нагадаємо, у липні цього року стало відомо, що Надя Дорофєєва вийшла заміж за свого бойфренда, ресторатора Мишу Кацуріна. У артистки поки що немає своїх дітей. Тим часом Мишко від колишнього шлюбу з бізнес-леді Дашею Кацуріною виховує сина та дочку. Нещодавно Кацурін вихвалявся, як його 7-річна Саша заробляє перші гроші.

Читайте також:

Потужний удар дронами російським аеропортом: літаки розвернуло, Шойгу в паніці

Не стало легенди кіно: він знімався у фільмах "Друг", "Гардемарини, вперед" та "Найчарівніша і найпривабливіша"

Щось уже відчуває? Волочкова розповіла, в якій труні його ховатимуть. Дуже несподівано