Українська телеведуча Неля Шовкопляс, відома за роллю у "Сніданку з 1+1", приголомшила телеглядачів своїм зовнішнім виглядом, з'явившись у прямому ефірі зі зламаною рукою та побитим обличчям, у тому числі з опухлими носом та губами.

Про це пише «rbc»

Телеведуча пояснила, що її травми стали наслідком велосипедної аварії 21 серпня. Вона розповіла, як вони з чоловіком їхали велосипедом, коли вона втратила контроль і впала, внаслідок чого отримала травми.

У ході ефіру Шовкопляс поділилася своїм досвідом, зі гумором зізнавшись, що до її нинішнього стану привело рішення не носити шолом. Вона відверто висловила подяку за те, що її травми не виявилися серйознішими.

Неля Шовкопляс: скрін з відео
Неля Шовкопляс: скрін з відео

Хоча її поява на шоу привернула увагу і деяку негативну реакцію, її колеги та співведучі згуртувалися навколо неї, пропонуючи свою підтримку та розуміння. Незважаючи на критику, Шовкопляс зберіг позитивний настрій і скористався можливістю поділитися цінним уроком про важливість безпеки.

Неля Шовкопляс має освіту в галузі економіки та косметики, навчалася у Харківському національному економічному університеті та працювала торговим представником у косметичній галузі. Пізніше вона продовжила кар'єру у засобах масової інформації, що призвело до того, що вона стала провідною програмою «Сніданок з 1+1». Незважаючи на труднощі та негативну реакцію, вона продовжує розвивати свою кар'єру у ЗМІ за підтримки своїх колег.

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Є один секрет: рецепт дуже ніжних маринованих помідорів німецькою на зиму

Чоловік дотепно провчив сусідів у селі, які не дозволяли йому робити прибудову до будинку