Останнім часом Народна артистка України Софія Ротару нечасто виходить на зв'язок. На початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну співачка деякий час мовчала і не висловлювала свою позицію з приводу війни. Щоправда, пізніше Софія Ротару заявила, що підтримує Україну у війні, проте каже про це зірка дуже мало. І ось у день Незалежності України 24 серпня співачка привітала всіх українців зі святом та показала важливе для її родини фото.

Так, 24 серпня для Ротару - подвійне свято: День незалежності України та День народження єдиного сина Руслана Євдокименка. Продюсерові цього року виповнилося 53 роки.

Софія Михайлівна опублікувала у соцмережі спільне фото із сином. Після цього всі передплатники спромоглися побачити, як зараз виглядає 76-річна зірка. Ще б пак, востаннє Софія Михайлівна публікувала свої фото ще на початку серпня минулого року - на честь свого ювілею - 75 років.

На свіжому знімку Софія Ротару позувала разом із сином на тлі соняшників. На знімку співачка посміхається, проте оцінити зовнішній вигляд Софії Михайлівни складно: обличчя вона сховала за сонцезахисними окулярами, а волосся – під хусткою.

Фанати намагаються зрозуміти, чи означає такий вигляд співачки, що вона хворіє (це пояснювало б її зникнення на рік), чи Ротару таким чином просто ховалася від густої спеки.

Позиція Софії Ротару щодо війни

Майже відразу після вторгнення, 28 лютого 2022 року, артистка в соцмережах засудила російську агресію і заявила, що молиться за українських захисників та мир в Україні.

А у серпні 2022 року, у свій день народження, артистка опублікувала велике повідомлення та зізналася, що приїхала до України.

"Приїхала в місце сили! Тут я народилася, росла, пішла до школи. Тут я почала співати. Рідні Маршинці нагадали мені, як важливо не втратити почуття причетності до своєї Землі", - заявила Софія Ротару.

Читайте також:

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у самому розквіті сил

Двійник себе видав: несправжній Путін потрапив у дикий конфуз просто на камеру

"Димі подобається, як Іра рот відкриває": Ірина Білик натякнула на возз'єднання з Коляденком

Буде суцільний біль голови: названі знаки Зодіаку, з якими неможливо жити в одній квартирі