Про російську актрису Анастасію Заворотнюк уже понад 4 роки ходять різні чутки. Мовляв, зірка "Моєї прекрасної няні" хворіє на страшне онкологічне захворювання, і намагається побороти його заради своїх дітей. Саму актрису бачила одиниці, клініки зберігають мовчання, сім'я зрідка дає рідкісні коментарі, і багатьом уже навіть почало здаватися, ніби Анастасії Заворотнюк взагалі немає серед живих. Однак зараз, вперше за такий довгий час, з'явилася інформація про одужання актриси.

Докладніше про це інформує Главред, посилаючись на росЗМІ.

У 2019 році російська актриса Анастасія Заворотнюк зіткнулася з важкою формою раку головного мозку, що спровокувало її відхід з життя. З того часу інформація про стан та відновлення артистки доступна лише через рідкісні чутки, які проникають у ЗМІ.

Сім'я Заворотнюк не коментує стан хвороби актриси та не робить прогнозів щодо її відновлення. Незважаючи на це, у російській пресі з'явилася інформація про те, що Анастасія поступово починає повертатися до своєї соціальної активності, очевидно, вимагаючи хвороби.

Наприкінці серпня мама актриси, Валентина Борисівна, відзначила своє 80-річчя у ресторані у родинному колі. На вечірці були помічені старші діти Заворотнюк – Анна та Майкл. Дехто стверджує, що на заході була присутня і сама "няня Віка".

Існують чутки про те, що Анастасія Заворотнюк вже достатньо змогла після подолання онкологічного захворювання, аби час від часу з'являтися у громадських місцях. Проте інформація про її актуальний зовнішній вигляд, як і раніше, зберігається у суворій таємниці, і фотографування на вечірці Валентини Борисівни було суворо заборонено.

Проте ще кілька років тому злі язики казали, що Анастасія Заворотнюк дуже погладшала і постаріла. Власне, саме тому, Анастасія Заворотнюк не намагатиметься показуватись у новому образі.

Читайте також:

Навіть молоді позаздрять: Клаудіа Шиффер похвалилася фігурою у бікіні. І це їй 53 роки

Весь у тата: Тіна Кароль показала фото сина, що подорослішав. Порівняйте фото

Готується до операції, буде пересадка: Ектор Хіменес-Браво розповів, чому довелося остригтися налисо