Стало відомо, що 23-річний Ной Шуфутинський після трьох років стосунків повів під вінець свою обраницю - ізраїльську блогерку Ахуве Махгерефт. Пара житиме в Ізраїлі.

Ной є спадкоємцем молодшого сина Шуфутинського Антона.

Нагадаємо, що Ноа Шуфутинський народився у сім'ї молодшого сина виконавця хіта «Третє вересня» Антона та афроамериканки Бренді. У Ноа є брати Дмитро, Захар та сестра Ханна Рене. Усі виросли у США, куди кілька десятиліть тому перебрався Михайло Шуфутинський та його перша дружина.

Ной Шуфутинський народився в Сан-Дієго, США, але в середині минулого року репатріювався в Ізраїль і оселився в Гіват-Ользі, передмісті Хадери. Молодий чоловік пішов стопами діда – він займається музикою і випускає реп-композиції під псевдонімом Westside Gravy відразу чотирма мовами: російською, англійською, іспанською та івритом.

Всього у великій родині легендарного шансоньє п'ятеро онуків та дві онуки.

Як і де проходило саме торжество, молоді люди поки не розповідають, проте користувачі мережі вважають, що на весіллі (яке, на думку деяких російськомовних блогерів, мало відбутися неодмінно 3 вересня) був присутній знаменитий дідусь Ноя – 75-річний Михайло Шуфутинський.

У вівторок, 5 вересня, Ахува опублікувала в особистому блозі кілька спільних фотографій із чоловіком із аеропорту Нью-Джерсі. На знімках молодята зафіксовані у чорних толстовках та спортивних штанях, а в руках вони тримають паспорти в іменних обкладинках.

"Три з половиною роки тому ми з Ноєм вперше зустрілися саме в цьому місці, коли летіли до Ізраїлю одним рейсом. Сьогодні ми летимо назад - одружені та готові прожити решту життя разом на нашій єврейській батьківщині", - написала вона.

Пара разом уже кілька років, а влітку 23-річний хлопець зробив пропозицію коханої.

Повідомляється, що блогерка після заміжжя взяла прізвище чоловіка і тепер підписується Шуфутинський і носить красиву обручку з великим діамантом.

Про те, як відреагував на народження нової родини 75-річний Михайло Захарович, наразі невідомо.