На своєму фуршеті у курортному місті Майамі у США, видатний український комік Андрій Данилко, який у всьому світі відомий як Вєрка Сердючка, викликав несподівану реакцію публіки, висловивши побажання смерті для президента-диктатора Володимира Путіна.

Докладніше про те, що Вєрка Сердючка потужно заспівала Гімн України й побажала Путіну того, на що всі дуже чекають, інформує Главред.

Протягом концерту Данилко успішно використав безліч символів своєї батьківщини України та патріотичної тематики. Безперечно, не обійшлося без виконання його безсмертного хіта "Dancing Russia Goodbye", а також Гімну України.

Химерним поворотом подій стало те, що на початку концерту артист побажав глядачам приємного проведення часу та оголосив, що виступ матиме "лірично-романтичну" назву - "Путін, щоб ти здох". Раптом на великому екрані з'явилося фото головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного, перед яким стояли Данилко, його музиканти та танцюристи кордебалету.

Цей концерт став неповторною подією, що викликала як позитивні, так і негативні реакції серед глядачів. Андрій Данилко, своїм загадковим та сміливим висловом, ще раз довів, що є яскравим та непередбачуваним персонажем у світі шоу-бізнесу. Його енергетика та амбіції продовжують надихати шанувальників та викликати інтерес до його творчості. Одне можна сказати, напевно – Андрій Данилко ніколи не залишає байдужими своїх глядачів.

Читайте також:

Навіть молоді позаздрять: Клаудіа Шиффер похвалилася фігурою у бікіні. І це їй 53 роки

Весь у тата: Тіна Кароль показала фото сина, що подорослішав. Порівняйте фото

Готується до операції, буде пересадка: Ектор Хіменес-Браво розповів, чому довелося остригтися налисо