Завжди, коли гуморист Максим Галкин з'являється на сцені, в залі миттєво виникає атмосфера радості, гарного настрою і свята. Ще б, Максим Галкин уміє елегантно і майстрово управляти настроєм глядачів, не відпускаючи їх увагу ні на хвилину. Не дивно, що жителі Литви дуже люблять ходити на його концерти. І ось тут те і відкрився один секрет про перебування артиста в Литві.

Так, в листопаді 2022 року саме в Литві Максим Галкин представляв свою нову гумористичну програму. Тоді концерти з великим успіхом прошлі у Вільнюсі, Каунасі, Клайпеді і Шяуляй.

А нещодавно Алла Пугачова і Максим Галкин дали інтерв'ю латвійському телеканалу 1188.

Уривки розмови Максима Галкіна з журналісткою попали в Мережу.

В одному з епізодів шоумен проговорився, що живе з Лаймой Вайкуле в Юрмале, коли буває з концертами в країні. І його дружина дивиться на це схвально, адже це все з її подачі.

"У мене були концерти в Литві, і мені було зручно прилетіти до Риги. Я просто в Лайми тут живу. Алла це придумала, щоб я тут під наглядом був", - розговорився Галкин.

Відзначимо, що минулим літом Пугачова з Галкиним теж жили в Юрмале, але не у Вайкуле, а по сусідству, на улюбленій віллі Примадонни "Марта", яку з року в рік вони орендували для мешкання. Недавно особняк був проданий, і, судячи з усього, сімейству доведеться перебиратися до Вайкуле всім складом.

Читайте також:

Якась чорна смуга: колишня дружина Остапчука вже встигла розійтися зі своїм новим чоловіком.

Колишній зять Шойгу розповів, як живе після того, як розлучився з його донькою і втік із цієї родини.

Таке важко вигадати: українка вкрала квіти з могили, щоб подарувати невістці на день народження