Співачка Ані Лорак, яка народилася в Україні, проте давно проживає в Російській Федерації, заявила, що не надавала військової допомоги Збройним силам України. Про це артистка написала до Instagram 11 вересня.

"Останнім часом лякаюся кількістю брехливої ​​інформації про себе", - заявила співачка.

Ані Лорак заявила, що надає лише "адресну допомогу", зокрема "біженцям з України". За словами співачки, надання допомоги військовим не узгоджується з її принципами.

"Я ніколи нікому не надавала і не збираюся надавати жодної військової допомоги, оскільки це суперечить усьому тому, у що я вірю", - написала Ані Лорак.

Артистка також звернулася до "нечесних ЗМІ", звинувативши їх у маніпуляціях.

"Раду перестати маніпулювати моїм ім'ям і займатися чесною журналістикою, заснованою на правдивих фактах", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, що лише через рік після початку повномасштабного вторгнення російських військ до України, Ані Лорак згадала, що вона українська співачка. Так, у березні 2023 року співачка звинуватила владу України, що її у 2014 році змусили виїхати до Росії.

"Як ви знаєте, я - українська співачка, і я пишаюся своєю спадщиною та культурою. Я ділилася своєю творчістю в Україні протягом довгих років, у тому числі представляла свою країну на "Євробаченні" і посіла друге місце. Проте, з початку конфлікту ( війни (ред.) між Росією та Україною я опинилася в центрі уваги безлічі пліток без жодних фактів", - заявила тоді Лорак.

Читайте також:

Слово з чотирьох букв: Ада Роговцева розповіла, ким насправді є путінський фанат Микита Михалков

Весь у тата: Тіна Кароль показала фото сина, що подорослішав. Порівняйте фото

Готується до операції, буде пересадка: Ектор Хіменес-Браво розповів, чому довелося остригтися налисо