Відомий російський шоумен та гуморист Максим Галкін поділився рідкісним селфі зі своєю дружиною, співачкою Аллою Пугачовою.

Ніхто не заперечуватиме, що шлюб Максима Галкіна та Алли Пугачової широко обговорюється в пресі. Одні захоплюються, інші заздрять, треті намагаються дізнатися про всі секрети. А тим часом Алла Пугачова та Максим Галкін разом уже понад 20 років.

На своїй сторінці в Instagram Максим Галкін часто ділиться сімейними знімками з дружиною та дітьми.

Днями артист розмістив нове фото, де вони з Аллою Борисівною дивляться на камеру та посміхаються. Подружжя позує на тлі моря, і, як зазначив у геопозиції актор, вони перебувають у місті Тель-Авів, Ізраїль.

На фотографії Галкін постає із скуйовдженим від вітру з моря волоссям та у сірій футболці. Пугачова постає з мінімальним макіяжем у білій сорочці. Це зображення Галкін залишив без підпису, також гуморист вимкнув коментарі до фотографії.

Зазначимо, що якось в інтерв'ю Пугачова зізналася, що погодилася вийти заміж за Галкіна (він став її п'ятим чоловіком) лише тому, що він обіцяв їй життя без скандалів, зрад та непотрібних пристрастей:

"Я запитала: "Я можу спокійно старіти з тобою?" Якби ви бачили ці серйозні очі... Вони й так божевільні, а тут... Макс сказав: "Звичайно. Не бійся нічого!" І все..."

До речі, на новому фото багато хто відзначив, що Максим Галкін значно вищий за співачку. Ще б пак, зріст Алли Пугачової дорівнює 162 см, а вага співачки довгий час була 68 кг. З останніх новин про Аллу Пугачову, втім, можна дізнатися, що її вага вже становить 64 кг: завдяки ретельно підібраному лікуванню співачка, яка все життя намагалася позбутися зайвих кілограмів, змогла сильно схуднути вже в зрілому віці.

Читайте також:

"Розповіли дуже впливові люди": Алла Пугачова розкрила дату перемоги України

"Живу під наглядом": Максим Галкін розповів про стосунки з Лаймою Вайкуле і чому він із нею живе

Росіяни накинулися на сина Пугачової та Галкіна: "Та він уже забуває російську мову!"

"Дівчинка більше ніколи не посміхнеться": Максим Галкін відреагував на удар росіян по Чернігову