Російська співачка родом із Закарпаття Лоліта Мілявська, схоже, обзавелася в Росії новим залицяльником.

Артистці приписують таємний роман із виконавцем із Первомайська Миколаївської області Костянтином Бондаренком, більш відомим під псевдонімом Коста Лакоста. Він молодший за свою супутницю на 33 роки.

Нагадаємо, що розпочинав кар'єру хлопець як учасник одеської групи "Чорне Кіно". З 2018 року Коста Лакоста співпрацює з лейблом "143", власником якого є популярний російський репер Елджей, відомий в Україні треками "Рожеве вино", "Дисконнект" тощо.

Про те, що 59-річна Мілявська закрутила роман із 26-річним колегою, випадково проговорилася пропагандистка Наталія Гасанханова. Вона заявила, що Лоліта сильно зблизилася з Бондаренком.

"Вона за молодь. Абсолютно наша жінка", – прокоментувала переваги Мілявської Гасанханова.

До речі, 2021 року Лоліта та Коста Лакоста випустили спільну пісню під назвою "По-іншому". У відеороботі до треку вони зіграли закохану пару, яка переживає непростий період розриву. У кліпі вони довго і пильно дивляться один одному у вічі. Можливо, між виконавцями вже тоді виникли почуття.

Не виключено, що новина про таємний роман – це лише черговий піар-хід, який вигідний Лоліті напередодні її великого концерту з нагоди 60-річчя запланованого на 14 листопада.

Проте в Мережі активно обговорюють, хто такий Коста Лакоста і чи справді хлопець 1997 року народження має щирі почуття до співачки, яка скоро відзначає 60-річний ювілей.

Читайте також:

Смуткує вся Україна: у віці 75 років не стало легендарної актриси та співачки Ніни Матвієнко

Навіть довелося тікати зі сцени: у путінської співачки Любові Успенської раптово пропав голос. Відео

Його знайшли на козирку під'їзду: у Москві не стало чоловіка та продюсера відомої співачки