У всьому світі топ списку Forbes — міра успіху у сфері бізнесу. Не дивно, що про чоловіка з рейтингу Forbes мріє кожна. А ось відома українська співачка Софія Ротару не надто горіла бажанням три роки тому видавати заміж свою онучку Софію Євдокименко за мільйонера зі списку Forbes Дениса Жданова. І, схоже, знаменитість спромоглася переконати дівчину, що саме цей чоловік їй не пара.

Так, дуже багато вказує на те, що онука співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, розійшлася зі своїм бойфрендом, IT-підприємцем Денисом Ждановим, який народився в Одесі, але давно живе у США, розвиваючи власний бізнес у галузі IT-технологій.

Справа в тому, що Соня видалила чи приховала всі спільні фото зі старшим на 13 років коханим. Крім того, вона відписалася від нього в Instagram.

Тим часом Денис поки що стежить за фотоблогом моделі, проте на його сторінці теж більше немає фото з Євдокименко.

Нагадаємо, що роман у молодих людей розпочався восени 2020 року. Тоді Ротару не стала уточнювати, що думає про обранця внучки, але наголосила в інтерв'ю Youtube-каналу "Світське життя", що про заміжжя Соні, на її думку, поки що говорити рано.

Зазначимо, що раніше закохані іноді ділилися загальним контентом, а зараз припинили взагалі це робити. Крім того, пара зараз живе окремо - Жданов перебуває у Великій Британії, тим часом Євдокименко – у США.

Користувачі Мережі переконані, якби у відносинах пари все було добре, вони не видаляли б спільні фото та відео, а також Соня не відписалася б від Дениса в Instagram.

Зазначимо, що Софія Євдокименко, онука Софії Ротару, давно підкорила українців своєю красою. Багато хто говорить, що вона пішла у свою знамениту бабусю, причому не лише зовнішністю, а й талантами.

Дівчина закінчила лондонський коледж і у 2020 році вступила до престижного американського університету дизайну. Крім навчання Соня Євдокименко захоплюється музикою, вокалом та модельним бізнесом.

Ще б пак, онука Ротару з підліткового віку брала участь у показах, знімалася для відомих глянцевих журналів, а в 2015 році навіть удостоїлася звання "Найкраща модель" на церемонії Mercedes-Benz Kiev Fashion Prize.

Читайте також:

Чи не стало відомого народного артиста України. Йому було 67 років

Тоді ще тримали келихи із шампанським: Софія Ротару показала фото зі свого весілля. Чоловіка вона не забуде ніколи

Навіть вона не стрималася: Софія Ротару відреагувала на нову пісню Тіни Кароль

"Скасування" Меладзе: у Росії зриваються концерти артиста. Тепер можна з Вірою Брежнєвою у турне вирушити