Син знаменитої російської співачки Наташі Корольової Архип Глушко показав шанувальникам, як вміє відпочивати і проводити час в компанії коханої.

Молодий чоловік відправився релаксувати на курорти Краснодарського краю (РФ). Він влаштував купання в одній з гірських річок, розташованих в Тупсі і з натхненням поділився своїми враженнями з фоловерами.

Архип поспілкувався з гостями своєї сторінки і навіть визнав, що в деяких моментах дещо перебільшив пережите. Наприклад, у підписі до відеоролика він пояснив: "Вода близько + 4 градусів🥶 але температура дарма, коли гарячий дух🔥". А потім в діалозі з фоловером зазначив:

Варто відзначити, що кохана спадкоємця Наташі Корольової Мелісса Фокс також поділилася з фоловерами яскравими кадрами купання у водах гірської річки:

У коментарях до посту гості її аккаунта не скупилися на компліменти і похвалу:

Варто відзначити, що до того, як пов'язати своє життя з нинішньою коханою, Архип зустрічався з екс-учасницею скандального телепроекту "Дом-2". Потім зустрівши мелісу, молодий чоловік не поспішав ділитися подробицями того, що відбувається на його особистому фронті.

А в червні цього року стало відомо, що син Наташі Корольової таємно одружився на Мелісі Фокс, яка, за іронією долі, до шлюбу працювала стриптизеркою в одному з московських нічних клубів.

Раніше "Hyser" писав про те, що кохана сина Наташі Корольової зробила важливу заяву про власну вагітність.

Також наш портал розповів про те, що чоловік Наташі Корольової Сергій Глушко здивував шанувальників пікантною фотосесією в нижній білизні.

Нагадуємо, що Наташа Корольова похвалилася спокусливими формами під час прогулянки на яхті з чоловіком.