Актриса Тетяна Кравченко, яка прославилася за роль Валюхи Будько у серіалі "Свати", розповіла несподіваний факт, який точно не помітили глядачі. Виявилося, що на зйомках не все було так гладко, як хотілося б - між деякими акторами були серйозні конфлікти.

Так, найбільше серіальні "свати" ненавиділи Анатолія Васильєва, який у перших сезонах зіграв Юрія Анатолійовича – чоловіка Ольги Миколаївни, дідуся Женьки.

За словами Кравченка, Васильєв був вибагливим, постійно озвучував свої претензії до колег, що створювало дуже напружену атмосферу на знімальному майданчику. Однак глядачам цього, звичайно, не показали.

"Через його претензії до інших артистів напруга знімальної команди зростала з кожним днем", - сказала Тетяна Кравченко у коментарі виданню Monavista .

Саме тому, за словами актриси, продюсери вирішили прибрати артиста з акторського складу. Так, кіношний герой спочатку розлучається зі своєю Ольгою Миколаївною, а потім зовсім помирає. Сценарій був переписаний саме через складний характер актора.

Читайте також:

У мережі показали весілля легендарного українського кота Степана. Фото

Не вийшов із наркозу: під час операції не стало відомого актора. Був зовсім молодий

"Навіть змінював їй підгузки": бойфренд Ані Лорак показав дівчину з розкішною усмішкою