Стало відомо, що помер російський актор, режисер, співак та заслужений артист РФ Сергій Колесніков. 68-річний актор помер рано вранці 29 квітня.

Про смерть відомого актора та телеведучого повідомив його син, але про причини говорити відмовився.

У актора двоє спадкоємців, а також три онуки.

У Росії Сергія Колесникова всі знають і пам'ятають за серіалами "Дальнобійники", "Сищики" та "Петербурзькі таємниці".

Крім того, успішно склалася його акторська кар'єра у Голлівуді. Колесніков знімався з Брюсом Віллісом у картині "Міцний горішок: Гарний день, щоб померти". Роль у Сергія Колесникова була епізодична, але яскрава, артист зіграв кандидата у президенти Російської Федерації.

А ще актор засвітився у таких роботах як "Чорне море", "Змерзлі душі" та британському серіалі "МакМафія".

Крім того, Колесніков брав участь у озвученні. Наприклад, його голосом говорить Шон Коннері та Роджер Мур у фільмах про Джеймса Бонда, дубльованих російською мовою. А ще Сергій Колесников озвучував комп'ютерні ігри, наприклад, у 2010 році гра Call of Duty: Black Ops використовувала голос артиста для персонажа Микити Драгович, головного антагоніста гри.

Нагадаємо, кілька років, з 2006 до 2012 року, Сергій Колесніков вів на телебаченні популярну у дачників програму "Фазенда". Телепередача для садівників на Першому каналі допомагала дачникам облаштувати заміські будиночки та надати їм індивідуальності. До речі, заради зйомок у передачі актор навіть залишив роботу у МХТ ім. Чехова. Але у листопаді 2012 року керівництво Першого каналу без пояснення причин звільнило Сергія Колесникова і наступним ведучим "Фазенди" було призначено Романа Буднікова.

Читайте також:

У мережі показали весілля легендарного українського кота Степана. Фото

Не вийшов із наркозу: під час операції не стало відомого актора. Був зовсім молодий

"Навіть змінював їй підгузки": бойфренд Ані Лорак показав дівчину з розкішною усмішкою