Ось уже понад рік російський актор Володимир Машков намагається не відповідати на запитання журналістів пов'язані з його проукраїнськи налаштованою дочкою-акторкою Марією Машковою, яка мешкає у США. І справді, з одного боку, він злий, що йому самому не вдалося підкорити Голлівуд, а з іншого боку Володимир Машков яро підтримує криваву політику російського президента Володимира Путіна щодо України. Днями дочка пропутинського російського актора Володимира Машкова, Марія, опинилася у центрі уваги пропагандистських Рос ЗМІ.

Так, днями стало відомо, що Марію Машкову, яка з першого дня повномасштабного вторгнення РФ в Україну засуджує військову політику Кремля, прибрали із серіалу "Операція "Престол" .

Актриса емоційно відреагувала на те, що сталося. Марія Машкова опублікувала сториз на своїй сторінці в Instagram , де внесла ясність. Виявилося, що таке рішення ухвалила вона сама.

"Дорогі люди! Стільки криків про те, що мене вирізали із серіалу телеканалу "Росія 1" "Операція "Престол". <...> Це мій вибір. Відмовилася від зйомок сама. Це було важке рішення, але я про нього не шкодую ні на мить. Дякую продюсерам цього проекту за розуміння", - відверто 38-річна блондинка.

Актриса заявила, що в історичних обставинах, що склалися, вона вважає для себе неможливим боротися з фашистами на російському телебаченні.

Також Машкова віддала шану колегі Тетяна Арнтгольц, яка замінила її в серіалі.

"Це чудова людина. Люблю її всім серцем, починаючи з нашої першої роботи в серіалі "Талісман кохання", - зізналася Машкова.

Зазначимо, що Маша Машкова не боїться робити сміливі заяви та висловлювати свою тверду проукраїнську позицію. Вона не без жалю обірвала всі зв'язки зі своїм батьком-путіністом і стійко дотримується думки про те, що Росія приречена на поразку, а Україна вистоє. Подібні антивоєнні вислови артистка час від часу публікує на своїй сторінці в Instagram.

"Друга Чеченська війна (1999-2009) - початок правління Путіна ("рятував" Чечню від терористів). Російсько-Українська війна (2014-202..) - кінець правління Путіна ("рятував" Україну від нацистів). Будь-якій диктатурі, будь-кому "Рятувальнику", будь-якому Путіну приходить кінець. І цьому теж прийде. Всім сил", - якось написала актриса в соцмережах.

Читайте також:

Невже, як і у Заворотнюка? Кіркоров вирішив показати свій хворобливий вигляд і волосся, що випало.

Веселась у бікіні на пляжі: Ксенія Мішина здивувала витівкою в день, коли Україна сумувала

З ганьбою вигнали з Кремля: Співаку, який підтримував вторгнення в Україну, сподобався Путіну